Online sykkelbutikk
På farten i byen | Naviger i asfaltjungelen med stil

Maglite

4 Produkter
Filter
Nullstill

Merker

Farge

  • Rød
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Maglite Solitaire LED ficklampa Svart
Maglite Solitaire LED ficklampa Svart Svart
Maglite
Solitaire LED ficklampa Svart
329 kr 299 kr
Maglite Mini LED 2xAA ficklampa Svart
Maglite Mini LED 2xAA ficklampa Svart Svart
Maglite
Mini LED 2xAA ficklampa Svart
499 kr 449 kr
- 10 %
Maglite Solitaire LED ficklampa rød
Maglite Solitaire LED ficklampa rød rød
Maglite
Solitaire LED ficklampa rød
329 kr
Maglite XL50 ficklampa Svart
Maglite XL50 ficklampa Svart Svart
Maglite
XL50 ficklampa Svart
809 kr 699 kr
- 14 %

Klassikeren som lyser opp

Som en av verdens største produsenter av lommelykter med et tidlig fokus på å produsere for krevende kunder som politi og militære vet du at du får kvalitet og robusthet i en lommelykt fra Maglite! Enkel, men effektiv, løsning for å holde lysstrålen kraftig på lange avstander.Lommelykt fra Maglite på Addnature.no Deres sans for minimalisme har gjort disse lyktene et selvsagt valg for deg som krever gode løsninger, også i mobil belysning.

Enkle, effektive løsninger

Fra starten på 1970-tallet har amerikanske Maglite fokusert på å produsere robuste lykter som kombinerer kraftig belysning og holdbare materialer. Etter inntoget av LED-teknologi var de ikke sene om å inkludere dette, og du får nå lykter som er kraftige i lumen, og hvor lysstrålen kan fokuseres og dermed strekke seg langt. Alt drevet av enten oppladbare batterier eller enkeltbruks, i lommelykter som er beregnet for å tåle en støyt under teltturen. Her finner du trygghet i å kunne velge blant lykter som er testet for å slippes ned på hardt underlag, samt tåle vann og snø. Akkurat slik som en forventer av en produsent som først rettet seg inn mot markedet av taktiske profesjonelle. Det er også her deres enkle bruksmetode stammer fra, så ofte er det bare å vri på lyshodet for å skru på og av lampen, samt stille inn lysstrålen. Rett frem, enkelt og funksjonelt, som sagt.

Riktig lykt for riktig oppgave

Maglite kommer i en rekke utforminger som alle er ment som løsning på ulike problemstillinger, være seg for tur i villmarken, i bilen eller hjemme – der du trenger lys stiller Maglite opp med løsninger. Addnature har naturlig nok ulike utgaver i vårt sortiment, slik at du kan finne rett lykt til ditt behov. Se etter en liten og lett Maglite til å ha i sekken, eller en større og tyngre for hardere bruk. Uansett hvilken du går for, får du den enkle tilpasningen av strålestyrke, kraftige pærer og hardføre materialer som sørger for at dette er en lykt du vil ha glede av i lang tid fremover. Finn din neste favorittlommelykt fra Maglite her!