Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.


Treningsklokker

(54 Produkter)
Se mer løpetilbehør
 1. Hodelykter for løping
 2. Reflekser

  Kjønn

Valgt:
 •  
 •  

  Merker

Valgt:
 •  
 •  

  Farge

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • kr - kr
  Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Treningsklokker for bedre kontroll på pulsen

En treningsklokke er et praktisk apparat for å måle din fremdrift i treningen hvor dens hovedfunksjon er å måle pulsen når du er på løpetur. En treningsklokke er en morsom og effektiv måte å få bedre kontroll over treningsintensiteten din. Om du er nybegynner som vil få maksimalt utbytte av treningen, eller om du vil ha en treningsklokke for å forbedre løpeteknikken, har vi klokker som kan tilfredsstille behovet ditt.

Effektiviser treningen med en treningsklokke

Når du ønsker å forbedre kondisjonen din er en treningsklokke et godt hjelpemiddel for å kontrollere hvordan formen din blir bedre. En treningsklokke eller pulsklokke, sier eksakt hvor høy puls kroppen din har. Når du trener for å komme i bedre form er det viktig å presse kroppen ut av sin komfortsone og opp i puls. Det kan være vanskelig å vite når man har nådd et nivå av treningen som er optimal, og det er her en pulsklokke kan hjelpe deg.
I utgangspunktet er det en tommelfingerregel som sier at du skal ha en makspuls på 220, og deretter trekke fra alderen din. Som eksempel, om du er 20 år, skal du ha en makspuls på 180. Disse tallene er enkle å forholde seg til, men også ganske unøyaktige. Vekt og daglig aktivitetsnivå er blant andre faktorer som også spiller inn. Derfor anbefales det at du tester hva din makspuls er.
Dette kan du gjøre ved å se på pulsmåleren på treningsklokken rett etter at du har tatt deg helt ut, helst på intervalltrening. Når du har funnet ut hva som er makspulsen din, kan du lett se på klokken i hvilket tempo du bør løpe. Pulsen skal dog ikke alltid være på maks igjennom hele løpeturen. Det er fordelaktige å variere fra tur til tur, og også intensiviteten på turene.

Treningsklokker hjelper mot å stagnere i treningen

Det er mange som kan kjenne seg igjen i følelsen av å stagnere i treningen. Du har vært flink over lang tid og trent deg opp, men du føler ikke at treningen utgjør den store forskjellen. Da er det veldig greit å ha en treningsklokke som kan hjelpe deg over kneika. En treningsklokke som måler pulsen din gir deg håndfaste bevis på at du kan løpe lengre og raskere, og på denne måten pushe deg til å løpe litt hardere. For å komme opp i makspuls når du er bedre trent skal mer til enn når du er dårligere trent, og dette kan en pulsklokke raskt fortelle deg.
En treningsklokke er bra for deg om du:
 • Vil måle fremdriften i treningen
 • Har stagnert, og trenger en dytt for komme videre
 • Ønsker å komme i gang med å trene

Avanserte funksjoner

Det finnes også en rekke forskjellige avanserte funksjoner på treningsklokkene som er greie å forholde seg til når du skal velge deg ut en klokke. Disse funksjonene kan være med som hjelp for å optimalisere treningstiden din. Når du skal gå til innkjøp av en treningsklokke er det greit å gå igjennom hva dine ønskede mål er. Om du ønsker en klokke for å motivere deg til å trene mer, og si ifra om din progresjon, så kan du finne klokker som har treningsprogram innebygd på klokken.
Klokken sier dermed ifra om hvor hardt, lenge og ofte du bør trene for å komme deg i den formen som du ønsker. Er målet å gå ned i vekt, er en klokke med en kaloriteller kanskje det riktige for deg. Da får du i tillegg til å vite hvor høy puls du har vært i, også tall som sier hvor mye du faktisk har forbrent gjennom treningen. For de som er godt trent, men ønsker å forbedre løpestilen, så vil en klokke med avanserte måleverktøy være en god investering.
En treningsklokke med disse funksjonene sier ikke bare fra om hvilken puls du har, men informerer også om lengden på stegene, hvor høye steg du tar og andre detaljer som kan bidra til å utvikle treningen.
Når du skal velge treningsklokke er det også vesentlig å spørre seg selv om du trenger en GPS. En GPS kan være praktisk ettersom den forteller deg hvor du har løpt, men det er samtidig en funksjon som tar ekstra mye batteri. Så om dette er noe du kan klare deg uten, er det bedre å velge en enklere klokke. Alle tilleggsfunksjonene tar mer batteri fra treningsklokken, og er også med på å øke prisen. Det er derfor viktig at du er bevist på hva du ønsker å få ut av klokken for å unngå unødvendig utgifter på funksjoner du ikke trenger.
Tilleggsfunksjoner som kan nevnes er:
 • GPS
 • Kaloriteller
 • Bluetooth for å koble klokken til mobiltelefonen

Hvordan velge treningsklokke

Når du skal velge en treningsklokke er det noen forskjellige kriterier du bør tenke på. Trenger du for eksempel andre avanserte funksjoner? Hvor enkel og brukervennlig er klokken du går til innkjøp av? Noe av det du også kan tenke på i denne sammenhengen er for eksempel skjermen. Denne kommer i forskjellige størrelser. Det er en fordel at tallene er store, for at du raskt kan se hvor langt du har løpt, og i hvilket tempo du løper uten å måtte stoppe opp. Det kan også være en fordel å ha en klokke med innebygd lys for at du lettere skal se når du tar den en løpetur sent på kvelden. I tillegg bør du finne ut om det er viktig at klokken er solid og om den tåler vann eller ei.

Hvem passer en treningsklokke for?

En treningsklokke passer både for deg som vil komme i form, og trenger en morsom måte å kontrollere din egen progresjon på, og om du allerede er godt trent, men vil forbedre løpestilen og treningstid. Hos oss finner du et stort utvalg av forskjellige klokker i god kvalitet til en billig penge som passer for akkurat ditt behov.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå