Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.


Dynafit Løpesko

(6 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Kjønn

Valgt:
 •  
 •  

  Skostørrelse

Valgt:

  Farge

Valgt:
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • -
  Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Stort utvalg av Dynafit Løpesko på nett hos addnature.no

Skoene fra Dynafit er laget i det beste materialet og den nyeste teknologien på markedet. De superlette løpeskoene er slitesterke med et svært godt feste til underlaget og en atletisk passform i både dame- og herremodeller. Det velkjente merket brukes av profesjonelle idrettsutøvere som ønsker å utvikle seg i sporten sin. Det kan du også gjøre med disse skoene.

Selskapets opprinnelse

Selskapet Dynafit fra Østerrike ble opprettet i 1950 som produsenter av skistøvler. De ble raskt en sterk bidragsyter på området, og skistøvlene har blitt brukt av en rekke profesjonelle alpinutøvere og har ført til flere verdenstitler siden oppstarten. Senere utvidet selskapet produktrekken til også å inneholde annet ski- og fjellsportutstyr – inkludert løpesko. De ønsker å gjøre det lettere å komme seg til vinterlandskap hele året, fordi Dynafits ansatte elsker vinteren, selv om det innebærer å komme seg opp i høyden om sommeren.
Nærheten til de østerikske alpene sikrer at selskapets produkter holder topp standard. De anser seg selv som et merke for folk med sport som livsstil, og gjør derfor sitt ytterste for at utøverne skal bli sterkere og klare å prestere sitt ytterste. Derfor blir alt av materialer og stoff nøye utvalgt og testet før de blir benyttet i produktene. Alt må godkjennes av spesialister på spesifikke områder som arbeider sammen for å oppnå det beste resultatet. Selv profesjonelle idrettsutøvere benytter Dynafits produkter på grunn av høy kvalitet og ledende innovative løsninger som tar fokuset bort fra utstyret og setter det på utøvernes egne prestasjoner og treningsglede. Godt utstyr minsker skaderisikoen som alltid vil være til stede i fartsfylte fjellaktiviteter.

Sko for terrenget

Klatrere, terrengløpere og andre fjellsportutøvere er helt avhengige av gode sko. Dynafits erfaring med utvikling av skistøvler med blant annet perfekt passform og lav vekt, har lagt grunnlaget for ultimate løpesko. Selskapet brukte tre år på å perfeksjonere skoenes mange innovative detaljer sammen med verdensledende løpere. De har siden produsert en rekke ulike modeller, spesielt tilpasset forskjellige formål, helt ned på detaljnivå. Men felles for de alle er at de er lette terrengsko, laget i det ypperste materialet og med perfekt passform.
Teknikken i sålen gir en enormt god demping til tross for at skoene nesten ikke veier noe, og dette gjør at skoen tilpasser seg dynamisk etter underlaget. Sålens grove mønster gir en utrolig god balanse og stabilitet i tillegg til et supert feste, også på vått underlag. Skoene sitter tett inntil foten for å følge fotens naturlige bevegelse, og dette minimerer risikoen for gnagsår. Løperen får bedre balanse og kontroll. Det slitesterke materialet på skoens overdel og såle beskytter føttene mot det ulendte terrenget, og en forsterkning ved tærne beskytter mot slag. Det gjør at skoene passer til alt fra erfarne langdistanseløpere i fjellheimen til mosjonisten som elsker skog og fjell.

Teknologi for alle

Dynafit løpesko har innovativ teknologi helt ned til minste detalj. Modellene har noe ulik design og utforming for at man skal kunne finne en sko som passer til alle de ulike terrengforholdene man kan støte på. Felles for både dame- og herremodellene er at de er av ypperste kvalitet og har flere av de samme tekniske spesifikasjonene, blant annet:
 • Sensitive fit, nemlig en fotnær passform som følger og forsterker fotens naturlige bevegelsesmønster og dermed forbedrer balansen og kontrollen.
 • Multipad-teknikk i midtsålen som, inspirert av snøleopardens pote, former seg etter underlaget for å gi et sikkert steg.
 • Ballistics Bumper i front, som er en forsterkning ved tærne som beskytter mot slag.
 • Såle med Vibram-gummi, som gir et fantastisk feste på alle underlag.
På grunn av løpeskoenes svært sammensatte og innovative detaljer, passer de til enhver terrengløper på alle nivåer. Uansett om du er en mosjonist som liker å løpe i skogen, en terrengmaratonløper som tilbringer timevis på fjellet, eller en motbakkeløper som konkurrerer om å komme seg raskest opp på fjellet, finnes det en modell av Dynafit løpesko som passer til deg og dine preferanser.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå