Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Drikkeblærer

5 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Blå
  • Gjennomsiktig

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Osprey Hydraulics Reservoar medium Transparent/Blå
Osprey Hydraulics Reservoar medium Transparent/Blå Transparent/Blå
Osprey
Hydraulics Reservoar medium Transparent/Blå
Veil. pris 549 kr 329 kr
- 40 %
Platypus Big Zip EVO 1,5l
Platypus Big Zip EVO 1,5l
Platypus
Big Zip EVO 1,5l
Veil. pris 479 kr 269 kr
- 43 %
Platypus Big Zip EVO 2l flaske
Platypus Big Zip EVO 2l flaske
Platypus
Big Zip EVO 2l flaske
Veil. pris 499 kr 289 kr
- 42 %
Platypus Big Zip EVO medium
Platypus Big Zip EVO medium
Platypus
Big Zip EVO medium
Veil. pris 579 kr 319 kr
- 44 %
Platypus Hoser 1l
Platypus Hoser 1l
Platypus
Hoser 1l
Veil. pris 349 kr 239 kr
- 31 %

Enklere løsninger til å ha med seg drikke på løpetur

Er du glad i tur og friluftsliv så kjenner du nok til behovet for å holde seg hydrert. Noen har kanskje et større behov for å ha med seg vann enn andre selv på mindre turer. Helsen og kondisjonen varierer fra person til person. Det er kanskje ikke alltid så like praktisk å gå for store plastflasker, om du ønsker noe som er lett tilgjengelig og lett å bære med seg. Heldigvis tilbyr Addnature flere enkle løsninger til deg som trenger å ta med drikke på en løpetur eller lignende. De fokuserer på å tilby en flott friluftshandel for friluftsmennesker.

Et variert utvalg som passer i ryggsekken

En isolert drikkeblære ligner flexi-flasker og vil krympe ettersom du drikker av den. Drikkeblærer kommer i ulike størrelser og kan romme ulike volumer alt etter hvor mye du trenger av væske. Det er selvsagt viktig å vurdere om det er en lang eller kort tur du skal hive deg ut på. Skal du gå eller løpe? Drikkeblærer er designet for å være kompatibel med ryggsekker. Drikkeblærene kommer ofte med en tut og sugerør du kan feste til tuten. Det betyr at du enkelt kan legge drikkeblæren i skibaggen og la sugerøret henge ut av ryggsekken så du kan ta deg en slurk innimellom mens du er i bevegelse. Drikkeblærer fra Addnature er ikke bare kompatibel med ryggsekker men også med andre drikkesystemer du skulle anvende. Tuten på disse drikkeblærene holdes frostfri, samt som innholdet.Salomon drikkeblærer på Addnature.no Det vil si at en drikkeblære er like god på vinteren som ellers på året. Dette er også en flott løsning om du ønsker en sølefri tur med en drikkeblære som er enkel å fylle. Drikkeblærene er PVC-frie.

Ha med riktig mengde drikke

Du finner drikkeblærer med volum fra 1 liter til 3 liter. En drikkeblære på 2 liter passer perfekt på lange turer mellom en til to timer, da holder du deg hydrert i lang tid. Skal du derimot ut å løpe under en time, holder det med 250-500 ml vann. Det er vanlig å klare seg på korte reiser under en time uten noe å drikke. Løping som varer over tre timer, betyr enda mer drikke! Da er det ikke et alternativ å gå uten vann. Det anbefales å gå for en drikkeblære på 3 liter. En enkel regel å holde seg til er at jo lengre turer du tar, desto mer energi og væske trenger du. Husk også på at behovet varierer fra person til person, men det skader aldri å holde seg til de generelle anbefalingene. Med en tilpasset løpesekk, trenger ikke din neste løpetur å være tung.