Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Mot nye topper

Hodeplagg for Vinter løping

5 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Bærekraftsertifiseringer

  • bluesign PRODUCT 1

Serien

  • Devold Breeze 1

Farge

  • Grå
  • Blå
  • Grønn-blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Rab Transition Windstopper Pannebånd Bensin
Rab Transition Windstopper Pannebånd Bensin Bensin
Rab
Transition Windstopper Pannebånd Bensin
229 kr
  • Versjoner: S/MM/L
Rab Transition Windstopper Pannebånd Grå
Rab Transition Windstopper Pannebånd Grå Grå
Rab
Transition Windstopper Pannebånd Grå
229 kr
  • Versjoner: S/MM/L
Mammut Fleece lue lilla
Mammut Fleece lue lilla lilla
Mammut
Fleece lue lilla
279 kr
Rab Transition Windstopper Lue Grå
Rab Transition Windstopper Lue Grå Grå
Rab
Transition Windstopper Lue Grå
279 kr
  • Versjoner: S/M
Devold Breeze Pannebånd Blå
Devold Breeze Pannebånd Blå Blå
Devold
Breeze Pannebånd Blå
RRP 259 kr 179 kr
- 31 %

Hold hodet varmt og kulden ute

Den norske vinteren byr på kjølige vinterdager, hvor en lue kan gjøre godt. Det er også godt med hodeplagg for vinterløping. Ting å vurdere for hodeplagg er varme, komfort og ikke minst hvordan det ser ut. Formålet med Addnature sitt utvalg av hodeplagg for vinterløping, er at du skal få holde varmen uten at det kjennes ubehagelig ut å bevege seg i det. Det er Addnature sin intensjon om å tilby deg et variert utvalg av treningsplagg og utstyr du trenger som et friluftsmenneske. Selskapet selv er drevet av friluftsmennesker, som vet godt hvilke utfordringer du kan møte på nordiske værforhold som er skiftende.
Varmeregulerende effekt uansett

Utvalget varierer mellom gode og varme luer til fjellekspedisjoner og tynne sportsluer i merinoull som fortsatt holder varmen om du svetter. Det er ingen tvil om det beste stoffet for å gi god varme er en lue av ull. Ull har den evnen til å regulere varme over lengre tid, samt holde seg renslig. Noe du bør se på, er hvor tett luen er strikket. Dette har noe å si for hvor godt vinden vil holdes i sjakk. Hodeplagg i merinoull er kjent for å være myke og bestå av flotte fibre. Ull passer fint tettere inn på hodet og er fri for kløe. Tykkelsen avgjører om merinoullet klør eller ikke. Derfor finner du et godt utvalg av hodeplagg i tynnere fibre som holder varmen på gode og hals veldig godt. Det fine med merinoull er at den puster. Derfor absorberes rundt 35 prosent av fuktigheten.Houdini desoli lue på Addnature.no Den har ikke bare evnen til å absorbere fuktigheten, men også transporter den bort fra kroppen din. Det resulterer derfor i en behagelig og tørr tur når du har pakket skibaggen. Dersom du har sensitiv hud, så anbefales merinoull som hodeplagg. Her tilbys det også pannebånd og nakkebeskyttere i merinoull. Et annet godt alternativ til merinoull er fleece. Fleece er et mykt materiale som holder varmen. Du finner et variert utvalg av luer i fleece. Noen fleece-luer er tynnere enn andre. Tynnere fleece passer utmerket bra til regulering av varme, vekt og fukt. Disse luene vil også passe under en hjelm, slik den passer for seg selv. Et flott alternativ for vintersport er en lue med slitesterk utside i nylon og myk innside i mikrofleece.
Kroppsvarmen ledes fra hodet

Håper du finner et godt hodeplagg for vinterløping for de varierende værforholdene her i Norden. Det skader aldri å ha med seg en lue i bagasjen i tilfelle det skulle regne eller blåse. Det er viktig å beskytte hode, ører og hals mot kulden. 75 prosent av kroppsvarmen ledes tross alt fra hodet, noe som betyr at det lønner seg å holde på varmen der.