Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger til vinterens pudderjakt

Bukser og Tights for Vinter løping

3 Produkter
Filter
Nullstill

Størrelse

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Farge

 • Grå
 • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Haglöfs L.I.M Winter Strømpebukser Dame Svart
Haglöfs L.I.M Winter Strømpebukser Dame Svart Svart
Haglöfs
L.I.M Winter Strømpebukser Dame Svart
Veil. pris 1 449 kr 1 289 kr
gratis frakt
 • Versjoner: XSSMLXLXXL
- 11 %
Haglöfs L.I.M Winter Strømpebukser Dame Grå
Haglöfs L.I.M Winter Strømpebukser Dame Grå Grå
Haglöfs
L.I.M Winter Strømpebukser Dame Grå
Veil. pris 1 399 kr 1 289 kr
gratis frakt
 • Versjoner: XSSMLXLXXL
Salomon XA Warm Strømpebukser Dame Svart
Salomon XA Warm Strømpebukser Dame Svart Svart
Salomon
XA Warm Strømpebukser Dame Svart
Veil. pris 829 kr 439 kr
 • Versjoner: XS
- 47 %

Anatomisk utformet vinterplagg for ekstra bevegelse

Visste du at bukser og tights for vinterløping for løping er anatomisk utformet og derfor sitter godt på kroppen din? Tights er ment for å forme seg etter dine ben og muskler. Dette er noe igjen som skal gi ekstra komfort når du løperBukser og tights for vinterløping kommer i et variert utvalg. Det er i Addnature sitt fokus å tilby deg løpetights som gjør deg ekstra rustet til å løpe om vinteren. Selskapet selv består av ekte friluftsmennesker som ønsker å tilby akkurat hva du trenger til et rikt friluftsliv.

God passform og gode egenskaper

Den beste følelsen er jo å løpe med tights som gir en følelse av å løpe i det frie. Noen tights er også utstyrt med kompresjon, for å bedre dine prestasjoner når du løper. Disse kalles for kompresjonstights.Salomon tights for vinter på Addnature.no Kompresjonstights egenskaper går ut på å øke blodsirkulasjonen på områdene det presser mot. Kompresjonen er mild og vil støtte musklene mens du er i bevegelse for å gi en optimal bevegelsesfrihet. Materialet er elastisk og består av polyester og elastan for å gi ekstra komfort. Plagget har flere gode egenskaper. Tights har gode pusteegenskaper og vil blant annet regulere temperaturen. Fuktigheten ventileres slik at du slipper å bli kjølig eller klam under trening. I vinterdagene finnes det derfor tights som er tilpasset for å løpe med i kulden. Enda en fordel med tights er jo at den er elastisk og kan være utstyrt med glidelås på anklene. I treningsbaggen vil den ta lite plass og veie lite. Disse går fint i vaskemaskinen og tørker kjapt. Et annet alternativ til tights er bukser som er beregnet for fysisk aktivitet. Vanntette bukser passer perfekt om du skal ut på fjellet eller lignende. Du kan trygt løpe i pøsregn, uten at du blir gjennomvåt. Vanntette bukser og tights for vinterløping har en mer avslappende passform og god bevegelsesfrihet som mange setter pris på. Du holdes varm og tørr under din neste løpetur med vanntette løpebuksene.

Flere bruksområder

Det beste med tights er at den har flere bruksområder. Det kan være løping, sykling eller til bruk hjemme. Det er kanskje spesielt utviklet for løping, men også svært avslappende å ha på seg når du skal slappe av i hengekøyen. Når man er i bevegelse, kan det oppstå friksjon mellom lårene. Dette er derfor grunnen til at tightsen trenger å være godt beskyttet. Du unngår irritasjon og gnagsår. Et tillegg til tights har vi de mer avslappende bukse-modeller. Disse har snøring i midjen og er ofte produsert av bomull. Dette er bukser som også passer om du skal drive på med ballsport eller slappe av i sofaen hjemme.