Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Lindberg

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Lindberg Evedal Baby Barn Svart
Lindberg Evedal Baby Barn Svart Svart
Lindberg
Evedal Baby Barn Svart
Veil. pris 229 kr 139 kr
  • Versjoner: 0
- 39 %

Klær til vinteraktiviteter

De minste skal jo også være med, ikke sant? Fra 1994 har Lindberg jobber for å lage hardføre plagg til de aller minste, som setter behovene til de litt mer uerfarne blant oss i sentrum. Det var nemlig i ’94 at grunnleggeren av dette merket fikk sin første sønn, og en sånn begivenhet kan tenne inspirasjonen på de mest uventede stedene. For Michael Lindberg ble den inspirasjonen til noen av de beste barneklærne som er å oppdrive, og da kanskje spesielt med fokus på å lage plagg som tåler det harde klimaet vi ofte opplever her i nord. De minste skal tross alt ha det beste – det synes i alle fall vi på Addnature. Lindberg bukse

For de små og sosiale

De av oss som husker barneskole og barnehage, vet at friminuttene og timene utendørs var det aller beste med hele greia – kanskje det hadde litt med at det ikke var vi som måtte vaske klærne våre senere…? Uansett hva grunnen var, så er det sikkert at gode klær gjør gleden med å være utendørs enda større. De minste tenker ikke så mye på hva de utsetter plaggene sine for, enten det er jakker, bukser, kjeledresser eller luer, og det vil si at de må tåle desto mer påkjenninger. Gjørme, snø, hopping i sølepytter, og kanskje litt knall og fall av og til – det hører med. Alt det har Lindberg tatt høyde for, og med de beste materialene har det blitt lettere for oss voksne å sende de minste ut uten å bekymre oss for at de kommer tilbake med bare fillene i behold, og hvis ikke vi stresser, så stresser ikke de minste heller. Varme, trygge barn i klær som holder dem både tørre og komfortable har med seg masse glede for både store og små, og alle vinner – det er virkelig tegnet på gjennomtenkt design og godt håndverk.
Det sosiale ansvaret er heller ikke glemt – fra 2015 begynte Lindberg å lage plagg i økologisk bomull, noe som har tatt lagene med gode egenskaper hos dette merket til et helt nytt nivå. Med REACH-samsvar og Øko-Tex-merking kan du alltid være sikker på at plaggene du kjøper fra Lindberg tar vare på både de minste, og naturen de liker seg så godt i, og når de blir eldre så kan du jo forklare dem hvor viktig det er å ta vare på omgivelsene? Å ta vare på barn har blitt en livsstil for alle som jobber med Lindbergs kreasjoner, og i tillegg til at jakkene, dressene, buksene, luene og alt det andre er miljøvennlig og blyfritt, samt at regnplaggene deres er PVC- og ftalatfrie. Velg ut plagg som passer både for deg og de minste – kanskje ikke bokstavelig talt, men som i alle fall passer flott til de minste, og kan gi deg fred i sinnet.

Lek og moro på egne premisser

Enten du skal ha med deg de minste på tur, eller de skal ut på tur på egen hånd, med barnehagen eller med kompisene, så har vi her på Addnature det du trenger for å kle dem opp sånn som forholdene krever. Vi sender alt det som du velger ut rett hjem til deg på bare noen dager, uten stress og mas i butikker – å gå i butikker, om vi husker rett, er ikke akkurat barnas favorittaktivitet uansett. Da er sølepyttene bedre, og med Lindberg ligger alt til rette for nettopp det. Men, ta dem gjerne med i nettbutikken vår – slå dere ned sammen i sofaen, gå inn på addnature.no og finn de aller beste produktene fra Lindberg – vi er helt sikre på at dere kommer til å finne masse som hele familien kan stille seg bak. Sjekk oss ut i dag du også!