Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.


Lindberg

(19 Produkter)
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Svensk kvalitetstøy til barna fra Lindberg

Det var da grunnleggeren Michael Lindberg fikk sin første sønn i 1994 at klesmerket Lindberg så dagens lys. Helt fra starten av har fokuset vært på å lage klær til små barna som kan brukes i det svenske klimaet, noe som betyr at dette er klær som også passer helt perfekt å bruke i Norge. Ordtaket som klesmerket tar utgangspunkt i når det skal produsere klær, er det gode gamle ”det finnes intet dårlig vær, bare dårlige klær”, noe som de fleste nordmenn har fått erfare er en nødvendig leveregel å ha. Hvis vi skulle la dårlig vær hindre barna våre fra å være utendørs, hadde det blitt svært lite utetid på barna i løpet av vintermånedene. Og det er ikke bra, barn har nemlig godt av å kjenne været ruske litt i kroppen! Men da er det viktig at små hender og føtter tas godt vare på, og akkurat det gjør de hvis de holdes god og varm med klær fra Lindberg.
I sortimentet fra Lindberg finner du vatterte klær til bruk på vinterstid, samt vind- og vanntette plagg for vår og høst, i tillegg til lettere plagg til bruk om sommeren. Du vil med andre ord kunne handle inn en helt ny garderobe til den lille gutten eller jenta når du kjøper klær fra klesmerket som holder til i nabolandet vårt.

Med fokus på barn og miljø

At Lindberg produserer klær for barn, er ikke det eneste som bevitner om et engasjement for de minste. Dette svenske selskapet donerer hvert år penger til barnehjem i deler av verden som ikke har det like godt som oss i Skandinavia. Og som selskapet selv skriver på dets hjemmeside, ved at du som kunde handler klær hos Lindberg er du også med på å støtte arbeidet for disse barna. Foruten å ta sosialt ansvar gjennom bidragsytelse til barnehjem, er selskapet også opptatt av at produksjonen av klær skal skje på en forsvarlig måte både for mennesker og miljø:
  • Selskapet følger EUs REACH-regulering – som ble implementert for å forbedre beskyttelsen av menneske og miljø fra risikoen som kjemikalier kan utgjøre.
  • Flere av produktene selskapet produserer er Øko-Tex-merket: en standard for testing og merking av hudnære tekstiler som garanterer at tekstilene er fri fra potensielt helseskadelige kjemikalier. På denne måten kan du som kunde vite at når du handler klær med denne merkelappen, så skaper de ikke irritasjoner eller helseskader på den lille kroppen som bruker dem.
  • Regnklærne i PU er fri fra bly, PVC og ftalater.
  • Lindberg jobber til stadighet med å kunne tilby de beste materialene til sine kunder, og introduserte derfor i 2015 klær produsert i økologisk bomull, som alle er GOTS-sertifiserte (Global Oraganic Textile Standard).

Bredt utvalg hos Addnature

Lindberg produserer barneklær til både sommer, høst, vinter og vår til både større barn og mindre babyer. Her finner du blant annet vinterdresser som holder barnet ditt tørr og varm i de kalde vintermånedene, varme og myke luer i materialer som bomull og ull samt funksjonelle jakker til alle mulige værforhold. Vi på Addnature.no er glade for å kunne presentere et bredt utvalg av klær fra Lindberg til våre kunder. I sortimentet vårt av Lindberg-klær finner du svært mye forskjellig i kategorier som blant annet klær og vintersport. Hvis du skal ut på tur med barnet ditt og det derfor trenger litt nytt utstyr slik at det kan holde seg tørr, varm og fornøyd, kan det være en god idé å bla gjennom vårt sortiment av barneklær fra Lindberg. Når du handler for over 500 kr, så får du gratis frakt hos oss. Og hvis for eksempel klærne du har kjøpt skulle være for store eller for små til barnet, så koster det ingenting å sende disse i retur. Når du velger barneklær fra Lindberg, så velger du klær perfekt designet for det nordiske klimaet.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå