Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen
Kupilka
Kupilka - Adventurer’s Great Companion
Kupilka lager produkter etter gammel tradisjon neo som gir oss kvalitets design kombinert ny teknologi. Det miljøvennlige utvalget er produsert i Finland og laget av naturlige fiberkompositter. Din beste venn når du er på tur.

Kupilka

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Kupilka – for uforglemmelige turøyeblikk

Solen har gått ned, mørket har lagt seg, og det eneste som lyser opp leirplassen er de gylne flammene fra leirbålet. Eller kanskje det er morgen, og disen har lagt seg som et mykt og lett teppe over fiskevannet nedenfor teltet. Kan du se det for deg? Det eneste som mangler i slike øyeblikk er godt selskap og en kopp med noe varmt å drikke. Kupilka produserer turkopper, turservise og annet turutstyr som er som skapt for disse øyeblikkene.

Tilbake til naturen

Det finske merket Kupilka er spesialister innen turglede, og har en stor lidenskap for naturen og naturopplevelser. Merket oppsto som følge av et ønske om å komme seg bort fra storbyen og nærmere naturen. For Kupilka handler ikke dette kun om å leve et mer naturlig liv, men også å leve et mer miljøbevisst og miljøvennlig liv. Kupilka har derfor et stort fokus på bruken av fornybar energi i produksjonen. Kupilkas produkter er dessuten laget med deres eget materiale Kareline®, et naturlig komposittmateriale bestående av trebasert cellulose forsterket med polypropylen. Dette skaper et lett, men likevel slitesterkt produkt som kommer til å vare i lang tid. I motsetning til tre, kan Kareline®-materialet vaskes i oppvaskmaskin. Materialet er dessuten resirkulerbart, og kan leveres tilbake til Kupilka for gjenbruk.

Mer enn bare en kopp

Kupilka er mest kjent for koppene og muggene sine, men her hos Addnature vil du også finne en rekke andre produkter som passer perfekt når man skal nyte naturen Vi har blant annet bestikk og redskaper samt fat og skåler – du kan nærmest dekke på til et helt festmåltid med Kupilkas turservise. Alle disse produktene er laget i det smarte Kareline®-produktet, og kommer i flere flotte farger som gjenspeiler nyanser fra naturen. Kupilka har også annet turutstyr. Prøv for eksempel et av tennstålet deres neste gang du skal fyre opp leirbålet. Med litt trening blir dette en effektiv og mer miljøvennlig måte å fyre opp på enn for eksempel engangsfyrstikker og lightere.