Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Daisy Chains

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Black Diamond Zodiac utstyr
Black Diamond Zodiac utstyr
Black Diamond
Zodiac utstyr
Veil. pris 449 kr 239 kr
  • Versjoner: S/M
- 46 %

Vi har klatreutstyr av topp kvalitet

Du finner et stort utvalg av justerbare og slitesterke Daisy Chains i produktutvalget vårt. Dette er en spesiell type slynge som brukes ved blant annet artifisiell klatring, og de er gode hjelpere når du skal beseire spesielt krevende ruter. Slyngene fås i ulike lengder, farger og tykkelser. Vi anbefaler at du har flere varianter for hånden, som ekspresslynger, slik at du kan tilpasse utstyret etter løypen. Felles for dem alle er topp kvalitet og pålitelige sertifiseringer.

Vi har alt du trenger til klatreturer og andre eventyr

Addnature er butikken for deg som elsker å være ute i frisk luft. Vi fører et stort utvalg av produkter for aktive friluftsmennesker, og vi elsker selv å holde på med utendørsaktiviteter som klatring. I tillegg til Daisy Chains og annet klatreutstyr, finner du derfor alt fra telt og stormkjøkken til skøyter og gamasjer i utvalget vårt. Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger assistanse med å velge ut passende utstyr til nettopp dine eventyr. Vi har stor kunnskap om friluftsliv og kjenner godt til alle våre produkter, og vi kan derfor tilby deg rask og effektiv hjelp.

Hva bruker man denne typen slynge til?

Denne typen slyngen blir som nevnt brukt til artifisiell klatring. Denne formen for klatring kalles også for aidklatring og teknisk klatring. Det går ut på at du klatrer opp krevende og glatte fjellvegger, og du må bruke utstyret hele veien. Det finnes omtrent ingenting som du kan holde deg fast i. Du trenger svært små sikringer som festes i sprekker, og det er her Daisy Chains kommer inn i bildet. Slyngene er en del av systemet for å feste sikringene på skikkelig vis, og de brukes sammen med fiffikrok og stiger. Krokene festes i slyngen, og klatreren fester slyngen til stigene ved hjelp av karabinkroker.

Pass godt på den nye slyngen din

Du må passe godt på klatreutstyret ditt og se etter slitasje regelmessig. Det er avgjørende for din sikkerhet at verken Daisy Chains eller annet utstyr svikter underveis. Vi anbefaler derfor å oppbevare utstyret borte fra direkte sollys og kjemikalier, samt bytte det ut i henhold til produsentens anbefalinger. Slyngen bør også byttes ut om den utsettes for store belastninger under bruk. Det kan nemlig oppstå skader som ikke er synlig for det blotte øyet. Det er ingen grunn til å fortvile om du må fornyet utstyret ditt. Vi har alt du trenger for trygge og morsomme klatreturer, som for eksempel klatretau og slynger, karabinkroker og falldempere.