Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

Taubager

7 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Bærekraftsertifiseringer

  • bluesign APPROVED 1
  • Global Recycled Standard (GRS) 1

Ryggsekk volum i l

l
l

Kategori

  • Haulbag 2
  • Ropebag 5

Farge

  • Grå
  • Grønn
  • Rød
  • Turkis

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Edelrid Tillit tauveske Grå
Edelrid Tillit tauveske Grå Grå
Edelrid
Tillit tauveske Grå
Veil. pris 199 kr 189 kr
SALE DEAL
Petzl Kliff Tauveske Grå
Petzl Kliff Tauveske Grå Grå
Petzl
Kliff Tauveske Grå
499 kr
SALE DEAL
Edelrid Drone II Tauveske turkis/Grønn
Edelrid Drone II Tauveske turkis/Grønn turkis/Grønn
Edelrid
Drone II Tauveske turkis/Grønn
379 kr
SALE DEAL
Osprey Zealot 45 Ryggsekk Grønn
Osprey Zealot 45 Ryggsekk Grønn Grønn
Osprey
Zealot 45 Ryggsekk Grønn
1 819 kr
gratis frakt
  • Versjoner: S/MM/L
SALE DEAL
Metolius Dirt II Bag Grønn
Metolius Dirt II Bag Grønn Grønn
Metolius
Dirt II Bag Grønn
Veil. pris 519 kr 349 kr
- 32 %
SALE DEAL
Black Diamond tau bøtte
Black Diamond tau bøtte
Black Diamond
tau bøtte
409 kr
SALE DEAL
Mammut Neon Backpack 45l Women rød
Mammut Neon Backpack 45l Women rød rød
Mammut
Neon Backpack 45l Women rød
1 799 kr
gratis frakt
SALE DEAL

Utstyrsbager til klatring

Foretrekker du livet på vei opp en klatrevegg over livet på bakken? Vi skjønner hva du mener! Det eneste som kan være litt utfordrende når man er en ivrig klatrer, er hvordan man frakter med seg alt klatreutstyret på en praktisk måte til og fra klatresenteret. Dette gjelder spesielt om man pendler hjemmefra, til jobb og så rett på klatresenteret. Heldigvis har vi i Addnature et bredt utvalg av taubager som lar deg frakte med deg både tau og annet klatreutstyr på en organisert og enkel måte. Kanskje får du også plass til den bærbare datamaskinen i bagene våre. Ta en titt i sortimentet, da vel, og bli inspirert til å dra på klatresenteret!

Vår fortid og vår framtid

Vi brenner for sport og et aktivt liv. Da vi begynte å satse og åpnet en nettbutikk i Sverige, tok det ikke lang tid før vi opplevde stor suksess. Det svenske folk la merke til kompetansen vi satt med og kvaliteten vi hadde på produktene våre. Mammut Rope ElementVi har derfor valgt å utvide og har åpnet en nettbutikk tilegnet det norske folk. Vi brenner nemlig for å kunne tilby produkter av høy kvalitet til deg som er opptatt av hva det aktive livet har å by på. Kanskje du ser etter nytt utstyr til årets klatresesong? Vi har alt du trenger innen utstyrsbager til klatring. Se gjennom sortimentet og sjekk ut vårt solide utvalg!

Våre utstyrsbager til klatring

Vi tilbyr slitesterke taubager med minimalistisk design som er komfortable å bære. Flere av bagene har systemer som gjør at ryggen holdes luftig og tørr, samtidig som at bagen ligger mykt over skuldrene. På denne måten kan du bære taubagene våre over lang tid. Vi har også klatrebager som kan bæres både som ryggsekk og som pose, avhengig av hva som er mest behagelig for deg i din hverdag. Andre sekker har også karbinfester, samt doble håndtak for flere bærealternativer. Taubagene våre blander funksjon med stil, uten at det ene går på bekostning av det andre. Med andre ord kan du bruke veskene våre i pendlerlivet ditt, for eksempel fra jobb og rett på klatresenteret. Designet på bagene glir rett inn i begge situasjoner. Noen modeller har i tillegg plass til bærbar pc, noe som er praktisk for deg som pendler fra jobb og rett til klatresenteret. Hovedrommet på flere av veskene våre er lett tilgjengelige og har plass til alt du trenger til klatringen. Vi har mange unisexmodeller som glir rett inn i jobb- og treningshverdagen til de fleste. Ta en titt i sortimentet vårt og finn modellen som passer deg!