Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

Karabinkroker

3 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Camp Oval Quick Link Steel Skruelement 10mm
Camp Oval Quick Link Steel Skruelement 10mm
Camp
Oval Quick Link Steel Skruelement 10mm
48 kr
Camp Oval Quick Link Stainless Skruelement 8mm
Camp Oval Quick Link Stainless Skruelement 8mm
Camp
Oval Quick Link Stainless Skruelement 8mm
99 kr
Camp Oval Quick Link Stainless Skruelement 10mm
Camp Oval Quick Link Stainless Skruelement 10mm
Camp
Oval Quick Link Stainless Skruelement 10mm
Veil. pris 129 kr 89 kr
- 31 %
SALE DEAL

Sikkert og effektivt klatreutstyr som gjør jobben litt lettere!

Når det kommer til markedet for karabinkroker finnes det et hav av ulike modeller og versjoner slik at det er lett å gå seg bort i utvalget. Hos oss får du karabinkroker i diverse stiler og design konstruert for å gi deg en god klatreopplevelse samt at de er bygget for maksimal styrke og fleksibilitet.Black Diamond Litewire Ratpack karabinkroker på addnature.no Hos Addnature jobber vi hardt for å gi deg det største utvalget av artikler rettet mot fritidsliv og aktiviteter utendørs enten du foretrekker klatring, fjellturer eller noe annet. Vårt mål er å bli ledende innenfor dette segmentet i Nord-Europa ved å tilby et omfattende utvalg av markedets beste klatreutstyr. Når det gjelder valg av karabinkrok så er det viktigste å finne en krok som har et design som er funksjonelt samt lett å bruke. Våre modeller er alle av ypperste kvalitet og vi tilbyr hele spekteret, enten du foretrekker en krok med skrufunksjon for en god passform eller du er mer interessert i et konvensjonelt «gridlock» design som er brukervennlig og enkelt å operere. Mulighetene er mange når det gjelder valg av farge og tilpasning. Foretrekker du en stilren og enkel karabinkrok i sølv eller gull har vi det tilgjengelig. Videre hvis du ønsker et fargevalg som er mer utradisjonelt i form av neon-farger eller metallisk sort, kan vi også tilby dette.

Hvorfor investere i flere produkter som dette?

Det er mange grunner til at det er viktig å sikre seg et godt utvalg karabinkroker. En av hovedgrunnene er at det gjør deg mindre sårbar på klatretur hvis noe skulle skje. God tilgang til kroker gir en frihet som bidrar til at klatringen blir både lettere og smidigere.

Hva bør jeg se etter når jeg går til innkjøp?

Det er flere ting som er viktig å tenke på når det gjelder innkjøp av karabinkroker. Kvalitet og funksjonelt design er to av de viktigste faktorene som vil bidra til at krokene vil vare over lang tid. Et kvalitetsmessig produkt skal kunne håndtere tøffe påkjenninger og det er viktig å finne en størrelse og form som passer godt.