Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Enklere telting med lettvektsutstyr

Isøkser

0 Produkter
search.category.products.soldout

Klatreutstyr for å beseire isbreene

Norge er et mekka for isklatring langs vakre islinjer og frosne, majestetiske fosser. Dersom du skal bryne krefter mot isbreer, trenger du riktig utstyr, som isøkser av topp kvalitet. Du trenger nemlig spesialutstyr for å kunne klatre på isdekte, bratte fjellvegger om vinteren. Du kommer ikke utenom en god øks, særlig når du skal oppover tekniske isvegger. Vi har et stort utvalg av klatreøkser med funksjonelle egenskaper og praktiske detaljer. Du finner enkelt frem til en som passer for ditt bruk, enten du kun skal klatre på is eller du trenger en øks som takler både fjell og is.

Utstyr til isklatring av svært høy kvalitet

Vi i Addnature elsker eventyr utendørs, og det inkluderer spennende isklatring i vakker natur. Du finner derfor et stort utvalg av klatreutstyr her hos oss, både til isklatring og andre typer klatring. Butikken drives av en gjeng med eventyrere som elsker alt fra fjellturer til surfing.Cassin X-Dream Målet vårt er å friste kundene våre med et stort sortiment med det du måtte trenge av utstyr og bekledning for å få mange flotte opplevelser i naturen. Vi har i tillegg stor kunnskap om produktene vi fører, og det er bare å ta kontakt om du trenger mer informasjon.

Velg riktig klatreøks for fjell og is

Det finnes mange typer isøkser på markedet, men det viktigste er at du velger en som passer for ditt bruk. Underdelen av tuppen på isøksene er som regel designet for å peke nedover. Det gjør at den sitter godt fast i isen. Dersom du skal klatre vekselsvis i fjell og is, anbefales det å se etter en øks med bøyd skaft for at du skal komme deg bak utspring og isknoller. Du bør imidlertid være obs på at miksklatring kan være svært slitende på øksen, og det anbefales derfor å sjekke grundig over den regelmessig for å unngå ubehagelige overraskelser på vei opp fjellsiden.

Ikke glem å ta med deg riktig tilbehør

Riktig tilbehør er uunnværlig når du skal på isklatring. I tillegg til isøkser, anbefales det å investere i gode isskruer og stegjern. Det finnes også tilbehør til isøkser om du skulle få behov for det, for eksempel beskyttelse til tuppen. Dermed blir ikke øksen så fort sløv. Du bør også skaffe deg ekstra sikkerhetsreimer til isøksen, særlig hvis dette ikke følger med selve øksen. I så fall er det bare å nyte klatreturen, uten å bekymre deg for å miste øksen.