Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Rengjøringsdag 8/2 - butikken er midlertidig stengt

Lykter

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Campbelysning i små format for dedikerte klatrere

I vårt rikholdige sortiment for klatrere har vi plasseffektive lykter med gode løsninger preget av lett vekt, multifunksjon og driftssikker konstruksjon. Disse kompakte lyktene er designet for bruk på turer der du må minimere oppakningen for en effektiv forflytning. For klatrere som skal overnatte i friluft, har vi teltlykter som gir det du trenger av punktbelysning og oversiktsbelysning for sikker gjennomgang av utstyr og for stemningsskapende lyssetting av leirplassen. Vi har svært effektive modeller med intuitive betjeningsmuligheter for bruk på reise, telting og båttur. De sparker virkelig fra seg til tross for sin unnselige størrelse. Med stødig utforming, støttålige skrog, nedfellbare ben og praktiske opphengfunksjoner finner du den lykten som skal til for en vellykket campopplevelse på klatreturen. Sjekk vårt utvalg på addnature.no.
Black Diamond lykt

Valg av belysning for ulike formål

Skal du lyse opp et romslig telt med klart skinn for god allmennopplysning, eller ønsker du å skape en lun atmosfære med en varm og lun lyskilde? Lyktens kapasitet avgjør hvilken bruk den egner seg til, og lysstyrken blir oppgitt i lumen. Med en kraftig lykt er det null problem å få god oversikt over leirplassen, eller å få et trygt lys dersom du må ut og lete etter vann eller tørr ved til bålet.
Vil du gå trygt på siste vandringsdelen før telting, og ligge lunt og godt i soveposen og lese kartet for å finne beste rute for morgendagens etappe, har vi flerbruksvarianter av lommelykter. Enkelte modeller blir en praktisk lanterne i oppslått versjon. Med solide hanker og opphengbøyler kan du feste dem ovenfra for godt oversiktslys. Perfekt for tilbereding av mat i friluft og oppsetting av telt. Vi har også svært stemningsskapende gassblusslanterner med justerbar lyskilde med stor effekt. Dette er lykter med svært enkel montering på gassbeholderen, med robust design i retroinspirerte linjer. Dette alternativet gir deg både lys og varme, der flammen brenner lydløst med lite forbruk av brensel.
For klatrere som vil spare inn på ekstra vekt, har vi minimalistiske og batterieffektive LED-lykter samt enkle bulbs for en trygg ferdsel under dine kveldsrutiner på campsite. Små smidige leselys for USB-tilkobling eller en dobbel lyskilde i lite format fungerer supert for oppheng i treet over teltet for en fin fornemmelse av plassen rundt.

Bruksvennlige og lettjusterte lettvektere

Mange av lyktene våre har en rekke innstillinger og blinkfunksjoner som gjør det enkelt å tilpasse lyset til aktuelle forhold. Med dimmefunksjon og justerbart fokusområde har du store muligheter for å få akkurat det lyset du trenger på campplassen. Et nedjustert lys øker effekttiden betraktelig, mens doble reflektorer maksimerer lyseffekten. Lyskilden kan også påvirkes gjennom valg av glass. Et frostet glass gir en mer behagelig og diskret lyskilde enn det vanlige klare glasset.

Belysningsutstyr tilpasset hjelm

Vi på addnature.no har alltid etterstrebet å ha et bredt utvalg av førsteklasses utstyr for klatrere, uavhengig av ferdighetsnivå. Vi har bekledning, sko og klatreutstyr som dekker de ulike formene for klatring samt alt av sikringsutstyr og hjelmer. I vår kategori for hjelm og hodelykter har vi en rekke funksjonelle hodelykter for smidig og driftssikker belysning ved klatring under svinnende lysforhold.