Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Falldempere

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Sikkert klatreutstyr av topp kvalitet

Det er alltid viktig å bruke riktig klatreutstyr og ha sikkerhet i fokus. Falldempere er nødvendig å ha til blant annet via ferrata. Den brukes til å dempe fall, akkurat som navnet tilsier. Vi har alt fra enkle modeller til sett med sele, alt etter hva du har behov for. Utstyret er tilgjengelig i forskjellige farger, slik at du finner noe som matcher både bruksbehov og personlig smak. Felles for alle modellene er god kvalitet og høy slitestyrke, ettersom vi kun samarbeider med anerkjente produsenter.

Vi hjelper deg med å velge

Vi i Addnature elsker å drive med friluft og være ute i naturen. Vi holder på med alt fra vandring til padling, klatring til surfing. Derfor har vi god kjennskap til både produktene våre og hva som skal til for å fullføre vellykkede uteeventyr. Nå ønsker vi å dele vår glede for friluftsliv med deg ved å tilby deg alt du trenger for å komme deg ut på store og små ekspedisjoner. Vi spesialiserer oss på å tilby det aller meste innen friluft, og vi har derfor alt fra falldempere til stormkjøkken, klatreseler til løpesko.

Sikkerhet er første prioritet

Falldempere er en nødvendig del av utstyret når du skal for eksempel bryne deg på via ferrata. Dette er en morsom måte å klatre på som lar deg nyte storslått natur, mestring og adrenalin. Via ferrata er rett og slett en tilrettelagt klatreløype som gjør fjellveggen mer tilgjengelig for alle, uten at du trenger å være en erfaren fjellklatrer. Du beveger deg opp ved å flytte en karabinkrok langs en stålwire, og det er satt opp steg og planker hvor det mangler fotfeste. Du har alltid noe å holde deg i. Det er allikevel nødvendig med godt sikkerhetsutstyr, og du bør være i grei form. Rutene er dessuten enveiskjørte, og du slipper å møte på noen som skal ned når du skal opp. Det finnes også modeller for barn for at de skal føle seg tryggere på sine aller første via ferrata-eventyr.

Klatreutstyr som takler store belastninger

Hver eneste gang du er ute og klatrer blir utstyret utsatt for slitasje fra gnissing og skarpe kanter i fjellveggen. Falldempere kan også være utsatt for belastninger, særlig når det oppstår fall. Vi anbefaler derfor at du regelmessig sjekker over utstyret ditt og ser opp for deformasjoner og slitasjespor. Husk at du bør oppbevare utstyret riktig i en skikkelig klatresekk og holde det borte fra både direkte sollys og kjemikalier.