Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Bukseseler

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Bergans Holdeskar Seler Svart
Bergans Holdeskar Seler Svart Svart
Bergans
Holdeskar Seler Svart
Veil. pris 309 kr 229 kr
  • Versjoner: S-M
- 25 %

Sett utfor skibakken med detaljene på plass

Finn deg et par bukseseler for å holde buksene på plass, når du skal stå utfor på ski. Med justerbare bånd slik at du kan tilpasse passformen og en x-form på ryggen for komforten, er du klar for å sette utfor uten å miste buksene. Solid og slitesterkt holder de buksene på plass og du kan bevege deg fritt nedover skibakken.Bukseseler fra norrøna på Addnature.no Vi i Addnature har stor sans for denne vesle praktiske detaljen som gjør dagen i bakken så utrolig mye bedre. De fleste av oss kan faktisk ikke klare oss uten. Med lidenskap for naturen og friluftslivet har vi samlet det du trenger i nettbutikken vår. Her finner du alt du trenger for å kunne nyte livet ute med morsomme aktiviteter.

Ned skibakken med stil

Vi har samlet sammen noen bukseseler fra kjente produsenter. Se på bredden både på bukseselene og festene for å finne ut om de passer til skibuksen din. Noen passer bare til noen modeller, de finner du nevnt i spesifikasjonen. Alle bukseselene kommer med et kryss bak, noe som både er behagelig og praktisk. Da glir de ikke så lett ned og de ligger mellom skulderbladene og du holder deg varm og tørr innerst.

Solide, robuste materialer som holder

Kanskje det som er det aller beste med bukseselene er at de er laget av et slitesterkt materiale, en blanding av nylon og elastan. Denne blandingen er både elastisk og robust, slik at du kan bevege deg slik du ønsker selv når du har tilpasset lengden til din egen høyde. Fordelen med å bruke denne blandingen er også at de holder sesong etter sesong, og skal du skifte skibuksen, kan du bare flytte bukseselene over på den nye skibuksen eller en shorts. Også festene er solide og her er de forskjellige alt etter hvilket merke du bruker. De fleste festes med klips på linningen, mens andre har spesielle fester som bare passer til noen buksemodeller. Du vil også se at bredden på bukseselene er forskjellig. Det er jo i grunnen en smakssak om du foretrekker smal eller bred, de gjør uansett nytten. Egentlig er det vel bare å klipse på seg skibuksen og sette utfor.