Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
category_header11
Ta vare på tingene dine – bra for deg og bra for miljøet
Før eller seinere kommer tiden i kapp med favorittplaggene dine. De tynnes ut, slites i kantene og slepper farge men dette trenger ikke å bety farvel. Det er heldigvis mye man kan gjøre for å gjenopplive gamle trøtte venner. Vask dunjakka med rett vaskemiddel så får den tilbake sin isolasjonsevne, impregner skalljakken, bruk vaskemiddel spesielt egnet for ull og lapp sammen teltduken slik at den fortsetter å holde seg tett. Det er faktisk ikke så vanskelig å det gir mer enn hva det tar. Tingene holder lengre og naturen blir gladere.

Impregnering og Pleie

2 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Brun
  • Rød

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Blundstone Renovering av krem 50 ml Brun
Blundstone Renovering av krem 50 ml Brun Brun
Blundstone
Renovering av krem 50 ml Brun
Veil. pris 179 kr 99 kr
- 44 %
Primus Lekkasjedetektor spray
Primus Lekkasjedetektor spray
Primus
Lekkasjedetektor spray
Veil. pris 90 kr 49 kr
- 45 %

Gi favorittustyret ditt et langt liv med impregnering og pleie

Det er lenge siden «bruk-og-kast» var normen i det norske samfunnet. Nå vil vi ta godt vare på utstyret vårt slik at vi har glede av det i lang tid framover. Derfor har Addnature et godt utvalg av impregnering og pleieprodukter. Vi har funnet riktig vaskemiddel til dunjakken din, til ulltøyet ditt, og vi tilbyr de beste lappesakene til teltet ditt slik at du kan ha glede av turkameraten din i mange år framover. Du blir glad, og det blir naturen også!

Hvorfor impregnering?

Naturen gir ingen værforbehold. Derfor må utstyret ditt tåle både tøffe forhold og generøse mengder regn. Når du impregnerer sko og klær på riktig måte og med gode produkter, redder du turen din og holder deg god, varm og tørr. Samtidig investerer du i et langt og godt liv for utstyret ditt. Hos oss finner du impregnering og andre typer pleie fra anerkjente merker med en sterk miljøprofil. Dette er merker med produkter som gjør at du kan nyte naturopplevelsene dine med god samvittighet. Impregnering og pleieprodukter kommer i form av for eksempel spray og voks. Hensikten med produktene er imidlertid stort sett den samme – å holde deg og utstyret ditt tørre.

Velg pleie og impregnering som passer til materialet

Pass på å velge riktig produkt for materialet du skal bruke det til. Produktene er ofte utviklet med et spesielt materiale i tankene. Noen impregneringer og pleieprodukter kan farge av på materialet. Greit å sjekke før du impregnerer et par hvite sko, for eksempel. Andre produkter skal aktiveres i tørketrommel eller med strykejern for at de skal fungere. Atter andre igjen skal vaskes inn i produktet i vaskemaskin. Det er derfor viktig at du leser bruksanvisning nøye før du begynner behandlingen, og at du alltid passer på at produktet som skal pleies eller impregneres er rent.

Hva kan impregneres?

Praktisk talt alt. Enten det er treverk, sko, jakker, telt og barnevogner. Det betyr at favorittjakken din kan få nytt liv igjen, og godskoene kan brukes selv om det regner i marka. Å prøve impregnering før du kjøper nytt utstyr, kan være en god økonomisk investering. Det er vanskelig å gjøre noe galt med impregnering og pleieprodukter – bare pass på at du er grundig når du utfører jobben.