Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.


Boblebukser (67 Produkter)

Kjønn

Valgt:

Merker

Valgt:

Størrelse

Valgt:

Barnestørrelse

Valgt:

Farge

Valgt:

Pris (kr)

  • -
    Velg

Kundeanmeldelser

Valgt:

Bukser med fôr som passer til å ha over ullundertøy på kalde dager og under et par skallbukser de dagene der kulda biter ekstra hardt. Bukser med syntetisk polstring har egenskapen til å holde på varme selv om de blir fuktige å passer derfor spesielt bra til ha på seg på tur i dyp snø eller om du vet at du blir sittende i ro en stund rundt.

Sorter etter
Side 1 av
2
 
Sorter etter
Side 1 av
2

Allsidige og varmende vinterbukser

En høyteknisk boblebukse er et seriøst alternativ når du skal bevege deg i høyfjellet eller drive med dine favorittsysler utendørs på kalde tider av året. Lag-på-lag-varianten for påkledning er super i mange tilfeller, når intensiteten varierer og været er ustabilt. En boblebukse fungerer flott både som mellomlag og selvstendig bukse når du skal ut og nyte friske og fine friluftsopplevelser i den nordiske vinternaturen. På addnature.no har vi førsteklasses boblebukser i ulike tykkelser, med ulik fôring og med forskjellige typer overflateegenskaper. Vi har kule bukser og dresser i formsydde fasonger tilpasset både dame, herre og barn. Vi har modeller som dekker en rekke behov for både hengivne amatører og erfarne profesjonelle. Sjekk ut vårt brede utvalg av boblebukser i et spenn av prisklasser fra ledende produsenter, og finn din favorittbukse på addnature.no.
Isbjørn boblebukse

Lette isolasjonsbukser

Vintrene i Norge kan være milde og våte i overgangsfasene. Med en smidig og lett boblebukse har du et føyelig og behagelig fritidsplagg med mykt børstet overflate. Kommer det nedbør, kan en lett overtrekkbukse hentes frem fra sekken. Bærer du buksen under en kraftig skallbukse, er du godt rustet også for vinterøkter i vind og fuktig snø. En solid to- eller trelags skallbukse over boblebuksen beskytter i tillegg svært godt mot kvist og busker langs stien. Likedan danner denne lag-på-lag-kombinasjonen et godt vern når du har stroppet på deg klatreselen og vurderer beste forflytning videre i en kvass fjellvegg.

Robuste bukser som holder deg varm

Når temperaturen synker, er det viktig med riktig bekledning fra innerst til ytterst. Du mister mye energi om kroppen må kompensere for varmetap ved kondens, fukt eller trekk. En robust kvalitetsboblebukse som puster, fungerer optimalt som varmende lag over en lun ullongs. En skallbukse kan trekkes over som et vind- og vanntett ytre når vannet pisker sidelengs. For en hengiven frikjører med kontroll på skiene ned heng med tørr løssnø, trengs en real boblebukse som virkelig takler påkjenningene. Med et godt vern mot vind og snø holdes humøret og pågangsmotet oppe, selv ved krevende værforhold.

Teknologi som spiller på lag med elementene

Det er et par tekniske momenter som er viktige å ta stilling til før kjøp av boblebukser. Vurder buksens varmeisolerende evne, velg mellom dun eller syntetisk fyll. Hvilken balanse ønsker du mellom slitestyrke, tykkelse og elastisitet i ytterstoffet? Hvilken grad av fukttransporterende evne trenger du i plagget, er det nettingpanel på lårene og ventilasjonsglidelås i sidene for god utlufting? Tenk over hvor vann- og vindtett membran ytterstoffet bør ha, og gå eventuelt for tapede sømmer og vanntett glidelås. Det kan være praktisk med en snølås i livet med gummiert kant, som kan kobles opp mot jakke med snap-seal-system. Benavslutning med forsterkning, gamasjer og festekrok gjør det enklere å få en tett tilpasning over støvler.

Valg av varmende fyll

Valget står mellom dun og syntetisk fôring av buksen. Naturmaterialet dun er behagelig og smidig og holder formen i lang tid. Bruk av sporbar dun er nå vanlig, for å sikre best mulig dyrevern i prosessen. Så forventer du streng kulde og tørre forhold, kan du trygt velge varmende og kroppsnær dun. Det samme gjelder om du velger å pakke med deg en vannavvisende skallbukse i tilfelle væromslag. For økter i fuktigere og mildere omgivelser kan en syntetisk termobukse være et supert valg. Kunstfiber mister ikke sin isolerende evne, selv om den skulle bli våt. Den tørker også raskere enn dun om den først skulle absorbere vann. Syntetbuksen kan oppleves tyngre og stivere enn en dunfylt bukse.

Varmende bukser for barn

Isolerende og vanntette boblebukser er første bud ved aktiv lek vinterstid. Boblebukser passer for all skikjøring og ikke minst for lange vinterdager i barnehage og skole. Kombinert med flotte skallbukser har du også beskyttelse mot kvist og kvast i tillegg til øsregn og sludd. På addnature.no finner du boblebukser som håndterer litt juling fra elementene. Ta en titt på våre kvalitetsmodeller for barn fra ledende aktører på markedet, og du er sikret å finne den modellen som passer akkurat deg og ditt barns favorittlek i snøen! Barn er utholdende krabater og krever et slitesterkt ytterlag som takler litt røff kontakt med elementene.
Enkelte av våre modeller for barn har svært praktiske forlengelsesmuligheter i nedre kant. Dermed er buksene som barnet har vokst ut av i år, mulige å benytte enda en sesong eller to! Du slipper da å kjøpe plagg til å «vokse i», som innledningsvis blir uformelig store å base rundt i for barnet. De trenger optimal bevegelsesfrihet for å kunne nyte utendørsleken sin fullt ut!


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.