Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Svømmebriller

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Raske briller til svømmingAddnature ønsker å være ledende på sports- og turutsyr, og det innebærer også en storstilt satsing på produkter til svømming slik som vårt store utvalg av svømmebriller. Er du i humør for å handle svømmebriller har du kommet til rett plass med andre ord! Vi kan tilby en stor bredde og variasjon i vårt varesortiment. Videre fører vi markedets ledende merker innenfor svømmeutstyr og kan hjelpe deg med å finne frem til riktig par svømmebriller som passer til ditt bruk, og som vil være en investering i årene som kommer,Raske svømmebriller fra Head på Addnature.no enten du er på utkikk etter briller til svømming i sjøen eller svømmebasseng.

Hvorfor investere i ordentlige par briller til svømming?Det har vært stor utvikling på utstyrsfronten de siste årene når det gjelder svømmebriller. Dagene hvor brillene bare hadde enkle linser og minimalt med filter, er i dag over. Siste generasjonen med svømmebriller som vi fører hos Addnature har avanserte speillinser eller fargede linser for økt sikt og klarhet over lengre tid. Noe annet som er viktig å merke seg, er at selve kvaliteten og passformen på brillene er viktig når en svømmer under vann over en lengre tidsperiode eller ved aktivt treningsbruk. Hos oss er vi opptatt av at du finner et par med svømmebriller som sitter godt og som omslutter ansiktet på en tilfredsstillende måte.

Er det noen forskjell på briller beregnet til innendørsbruk og utendørsbruk?Det korte svaret er at det finnes noen forskjeller mellom briller til innendørs og utendørsbruk, slik som at noen briller har UV-filter for å motvirke solstrålingen som kan oppstå når en svømmer i basseng eller i havet utendørs. På den andre siden er briller beregnet på svømmehaller ofte litt smalere og kompakte for å sikre at klorvann holder seg utenfor linsene til enhver tid. Svømmebasseng innendørs har gjerne høyere klorinnhold som kan virke irriterende, derfor er det ekstra viktig at brillene unngår å slippe inn dette. Andre forskjeller går mer på hvilke typer linser som blir brukt, det er gjerne viktigere med fargede linser utendørs for å skjerme for sterk solstråling og refleksjoner i vannet.