Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

Badedrakter

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Svømmedrakter

Sommeren er kommet for fullt, strandvesken er pakket og du skal ut med jentene for å nyte den deilige, norske sommeren på sitt beste. Vinteren var lang og trist som vanlig, og nå gleder du deg nesten til og med til de lange iskøene, vepsen som svermer rundt deg, og ikke minst å stupe fra berget. Følelsen er befriende ... Helt til du husker på at bikinitoppen og badetrusa kommer til å fly i hver sin retning idet du treffer vannet. Heldigvis slipper du å tenke på det lenger, fordi vi har nemlig løsningen for deg: stilige og sporty badedrakter i alle slags fasonger og farger. Nå kan du bare begynne å glede deg til å stupe med trygg visshet om at badetøyet forblir akkurat der det skal være.

Nettbutikken vår

Vi i Addnature hadde stor suksess da vi lanserte butikken vår i Sverige, takket være vårt imponerende utvalg av kvalitetsprodukter innen villmark, friluftsliv og sport. speedo CrystalGleam 1 PieceNå står vi klare for å dele lidenskapen vår for sunne og aktive opplevelser med det norske folk. Vi ser frem til å kunne tilby deg det beste utstyret og de beste klærne til utendørsaktiviteter, og det til meget gunstige priser. Enten du har tenkt deg på yoga, badeferie eller svømmetur, har vi det du leter etter. Sjekk for eksempel ut utvalget vårt av badedrakter under!

Vårt utvalg av svømmedrakter

Vi elsker svømming og bading, og det vises igjen i det freshe sortimentet vi har av badedrakter, bikinier, badesett og våtdrakter. Her har vi noe for enhver smak, og til enhver alder og ethvert kjønn. Damer, herrer, jenter og gutter kan finne fint badetøy hos oss. Vi har for eksempel den klassiske badedrakten, både tiltenkt konkurransesvømming eller til en tur på brygga ved hytta. Til barn har vi også badedrakter, samt badesett bestående av søte T-skjorter og kortbukser som er behagelige for minsten å røre seg. Er den lille blitt solbrent på overkroppen (typisk, ikke sant?), finner du også T-skjorter som hun kan bade i. Slik slipper du å få et skuffet barn som har så lyst til å leke i vannet til tross for den røde huden på skuldrene. T-skjortene og flere andre av våre badeprodukter har SPF50 som beskytter deg mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Til triatlonere og isbadere selger vi våtdrakter, både til voksne og barn. Mange av draktene våre er stretchy, men samtidig slitesterke og velventilerende. Her finner du noe for enhver smak, både til deg og resten av familien!