Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Bytt tilbake til arbeidsmodus med nye stoffer

Badebukser

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

 • XS
 • S
 • XXL

Merker

Serien

 • ORCA RS1 1

Farge

 • Blå
 • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Filter
Sorter
Head SwimRun Race 6.2.1 jammer Svart
Head SwimRun Race 6.2.1 jammer Svart Svart
Head
SwimRun Race 6.2.1 jammer Svart
RRP 1.639 kr 949 kr
 • Versjoner: XSS
- 42 %
ORCA RS1 jammer Herre Blå/Svart
ORCA RS1 jammer Herre Blå/Svart Blå/Svart
ORCA
RS1 jammer Herre Blå/Svart
RRP 479 kr 329 kr
 • Versjoner: XXL
- 31 %

Badebukser fra Addnature.no

Vi har badeshorts og speedos, i tillegg til neoprendrakter og svømmetilbehør som briller og badehetter. Skal du drive ballspill ved stranden eller trene i sjøen før neste triathlon, så har vi badetøyet du ser etter. Vi har badebukser for dame, herre og barn i et rikholdig fargespekter. Vi leverer i størrelsene XXS til XL for voksne, og i størrelsene 98-140 for barn, og har modeller i ulike prisklasser.

Valg av badebukser fra Addnature.no

Våre leverandører har utviklet badebukser som håndterer fuktighet på optimalt vis. Flash-Dry-teknologi reduserer tørketiden og gir god ventilasjon. Du skal kunne kjenne deg tørr og komfortabel selv ved krevende start og stopp aktiviteter i badetøy fra våre leverandører.
Hos oss finner du flotte badebukser fra anerkjente produsenter som:

 • Head
 • Camaro
 • Houdini
 • Patagonia
 • The North Face
Er du en urban strandløve gå for kule baggies for lek og moro. Den finnes også under vår casual shorts kategori, og er en svært anvendelig badebukse med flerbrukspotensiale. De har behagelige strammebånd øverst i midjen. Det tynne stoffet står imot lett regn, og halverer tørketiden. De røffe og ledige badebuksene er ren 80-tallsnostalgi med sine fine prints og sin lårlange lengde. Dette er sommerens allround plagg for mange.
Er du aktivt opptatt av svømming, har vi råflotte racing briefs som kutter kraftig i tekstilmengden. Her er det ingen fare for at tøyet fylles med luft og gir uønsket oppdrift mens du kjemper mot bølgene. Briefsene ligger tett mot kroppen, så tett at enkelte badeland og resorts betakker seg for disse klassiske små plaggene. Det er mange hensyn å ta, i Frankrike er surfeshorts ikke velkomment i svømmehaller, siden de antas å dra mer skitt inn i hallen enn en kroppsnær speedo som bare brukes til å svømme i.

Tri-tights og badebukser for den aktive utøver

For den seriøse sportsutøver, har vi knelange tettsittende unisex badetights til atletisk svømmeutfoldelse i åpent hav, der kravet til komfort og elastisitet er avgjørende. Spesielt tilpassede svømmetights i uv-resistent og vannavstøtende materiale er tynt samtidig som det er slitesterkt. Liquid Last materiale er perfekt for all form for løping og vannsport, det kjennes som limt til kroppen, og gir deg det ekstra giret når du strekker deg mot det optimale framstøtet i vannet.
Vi har også kombinerte slim fit løpe og badetights, for den aktive triathlonutøver. Disse er ideelle for både ”open water” og basseng. Vi har henholdsvis dame og herremodeller. De har super kompresjonseffekt, og er fri for glidelåser. De er uten sømmer, eventuelt har de helt flate og myke sømmer. Fukttransport og behagelig stoff sørger for en irritasjonsfri treningsøkt. Alt er bare ren mobilitet som kjennes for hvert svømmetak og hvert steg mot asfalten. Nylon paneler sørger for at en ikke får gnagsår ved harde økter. Med utførelse i hurtigtørkende neoprenmateriale blir overgangene fra svømming, sykling og løpsetappen enklere og skiftsonen hakket mer tidsstrippet. Når sekundene teller setter du fort pris på det profesjonelle utstyrets fordeler.

Barn

For barn har vi fargesterke stoffer og morsomme snitt, de små fryder seg over glade farger og flotte prints. Deres komfort sikres gjennom materialer i tynn og delikat stretch som ligger smidig mot huden. De gir en solbeskyttelse på 50+, har klorresidens og egen DWR vannavstøtende overflate. Til glede for miljøbevisste aktører, har vi også modeller i resirkulerte polyesterfibre. De har en børstet overflate som gir den mykeste finish du kan tenke deg. Selvdrenerende lommer både foran og bak er også bra for små badebarn som fryder seg ved vannet på let etter krabber og skjell. Lommene fylles snart av små utvalgte skatter. Til barn har vi også en flott bukse for både vannlek og en tur i fjellet. Den er vevd i hurtigtørkende materiale, har flott lommestikning, og justerbart og elastisk bånd i livet som kan strammes til med en hurtigknapp foran.

Vaskeråd for bevaring av farge og spenst

Hvordan ta best mulig vare på badebuksen din? Både saltvann og klor sliter på tøyet ditt, så for å unngå at favorittbadebuksen din mister form og farge, skyll dem opp i rent vann så fort som mulig for å unngå skjolder. Vask tøyet for hånd i skånsomt såpevann, og heng dem gjerne til tørk i skyggen.