Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen
Kvalitetssko fra KAVAT
Kvalitetssko for store og små
Kavat ble grunnlagt i 1945 og lager sko av høy kvalitet i klassiske material. Siden en tid tilbake har man også et tydelig miljøtenk der produksjonen skjer på en måte som er bra både for mennesker og miljø. Gründer Ragnar Karlsson summerte det hele veldig vel: «Ikke noe dritt!»

KAVAT

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Gode sko for både store og små

KAVAT er et kvalitetsmerke som tilbyr praktisk og behagelig fottøy for både barn og voksne. Det familieeide, svenske selskapet har fokusert på kvalitet og god funksjonalitet helt siden de startet opp i 1945. I tillegg streber KAVAT etter å produsere bærekraftige løsninger, noe som gjør dem til et godt valg for alle som ønsker å sørge for et økologisk fotavtrykk som er så lite som mulig. Mange av modellene er EU Eco Label-sertifisert. Utvalget er stort og variert, og du finner alt fra sandaler til gummistøvler av forskjellige materialer i sortimentet.   

Dette er butikken for alle som vil ut i naturen

Addnature er en butikk for alle som vil ut i naturen og som drives av friluftsmennesker. Vi har stor kjennskap til turutstyr og bekledning, og det er bare å ta kontakt om du trenger veiledning og hjelp. Vi har et stort utvalg av produkter til hele familien.KAVAT Svedby WP Vi står klare til å hjelpe deg med å komme deg ut på nye eventyr, enten du trenger nye sko, kompresjonstøy eller et nytt telt.

Sko som takler nordisk klima

Her i Norden opplever vi skiftende værforhold året rundt, og det er viktig å ha gode sko. I garderoben som takler alt fra sol til regn. KAVAT tilbyr mange forskjellige modeller for å dekke ulike behov. Praktiske gummistøvler er uunnværlige i hverdagen. I tillegg anbefales det å ha et par sandaler om sommeren, noen gode joggesko og lekre boots som kan brukes til ulike anledninger. Kavats tidløse og klassiske stil gjør at du enkelt kan kombinere skoene til mange ulike antrekk. Chelsea-boots ser for eksempel bra ut både til hverdagsjeansen og ved finere anledninger. Du kan derfor ha de ulike modellene i sesong etter sesong, uten at de går av moten.

Trå varsomt på Moder Jord

KAVAT tar som nevnt hensyn til både planeten vår og forbrukerne. Det velges hovedsakelig bærekraftige løsninger og miljøvennlige materialer når produktene skal utvikles. Eco Performance-skinn er et godt eksempel på dette. Skinnet produseres i Europa, har vannavisende egenskaper og inneholder ikke krom. Mange av skinnskoene lages dessuten med praktiske egenskaper som høy slitestyrke, samtidig som god komfort blir lagt stor vekt på. Du skal kunne bruke skoene hele dagen lang, uten å bli sliten i beina på grunn av fottøyet ditt. Gummistøvlene er stort sett fri for PVC og lages av resirkulerbar gummi. Det er dessuten mulig å kjøpe varme ullinnlegg for å kunne bruke støvlene både om vinteren og om sommeren.