Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Rengjøringsdag 8/2 - butikken er midlertidig stengt
brand_header10
Kari Traa - Norges gulljente
Kari Traa er ikke bare en norsk freestyle stjerne med tre OL-medaljer bak seg, men også skaperen av klesmerket med samme navn. Selskapet ble stiftet i 2002 å består av stilige, funksjonelle og sporty plagg. Det begynte med at Kari strikket luer til seg selv og venner, trenden spredde seg fort til skiløpere og mennesker rundt hele verden.

Kari Traa

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Feminine og skikkelig spreke sportsklær

Kari Traa er en norsk freestylestjerne med tre OL-medaljer på sin merittliste. Hun er også skaper av klesmerket med samme navn. Fra selskapet ble startet i 2002 og hele veien frem til i dag, har kolleksjonene bestått av funksjonelle, feminine og flott klær for aktive jenter. Sport er i fokus, men klærne har en design som gjør at de gjerne kan brukes i hverdagen også.
Kari Traa genser

Funksjonalitet til folket

Sortiment til Kari Traa består av produkter med egenskaper som gjør at du vil bruke dem igjen og igjen. Det første man legger merke til er kanskje de sterke fargene. Det er gjerne flere farger i samme plagg, som ikke er for den sjenerte. Mønsteret på noen av klærne er også ganske unikt. Tidligere har norsk design vært nøkternt, med fokus på materialer og ikke så mye på å fortelle historier. Med Kari Traa kom fargesterk og unik design for fullt og tydeliggjorde at selv sportsklær kan gjøres spennende. Klærne brukes av jenter i alle aldre som vil holde seg varme, se bra ut enten man er i skiløypa eller på afterski, eller legge ut på løpetur med teknisk gode og fargeglade plagg. Ikke minst blir produktene til Kari Traa satt pris på i idrettskretser. Grunnleggeren selv kommer jo fra idretten og har fått mange kvinnelige norske eliteutøvere med seg på laget som ambassadører for merket. Kvinnene kommer for øvrig fra mange forskjellige idretter, fra kickboksing, curling og håndball, og selvfølgelig fra skikjøring. Det gir en indikasjon på hvor allsidig merket er og at det passer for alle typer av aktiviteter.

Plagg for enhver anledning

Vi har en stor mengde produkter fra Kari Traa i sortimentet vårt. Samtlige er damemodeller i spreke farger og med høy teknisk funksjonalitet. Mønsteret som ofte går igjen i klærne er kanskje det Kari Traa er kjent for. Ullundertøy med et lekkert mønster i klassisk norsk stil. Laget i merinoull som holder seg varm både på skitur, i bakken og i sofakroken på hytta. Klærne passer perfekt til trening i studio eller ute i det fri, med et hurtigtørkende og kroppsnært stretchmateriale som effektivt absorberer fuktighet. Grunnen til at plaggene gir så god komfort når du er aktiv er at de har et hurtigtørkende stretch-materiale som varmer og samtidig puster godt slik at du ikke blir for varm. Er du ute etter teknisk gode plagg som du kan bruke på løpeturen og på skiturer som ikke er på de aller kaldeste dagene, finner du det. Vil du ha et lekkert sett ullundertøy, er det ingen tvil om hvor du bør lete. Kari Traa fører også tilbehør som undertøy, sokker, votter og luer, og det finnes også et par flotte parkaser i sortimentet.