Tim Latte

Tim Latte

TIM LATTE

Jeg er en sufer, friluftsentusiast og en lidenskapelig fotograf. Har vokst opp i Stockholm og har det som min base den største delen av året, men så fort det blåser er jeg ute og jakter på bølger. Etter mange år som aktiv konkurrent med flere SM- og NM-titler, sant ett antall verdensmesterskap og europamesterskap i bagasjen, gjør jeg kun det jeg selv syntes er kult med sufring. Og det er å sufte. Ingen konkurranser, ingen raking, ingen poeng. Jeg brenner mye mer for eventyret, livsstilen og jakten på bra bølger. Spesiellt på kaldere breddegrader.

Hvem inspireres du av? Mennesker som brenner for hva de gjør og gjør det bra. Hvilken låt skulle vært soundtrack til filmen om ditt liv? Akkurat nå er nok det Sense av Kin Gizzard & The Lizard Wizard eller alle Tussilago låter. Ditt stolteste øyeblikk? Filmpremieren på filmen min «Clash of Climates” på Debaser I fjor, som jeg gjorde sammen med El Flamingo Productions, Stefan Schitzler og Kona Brewing. Co. Hele lokalet var fullsatt og det ble en jævla kul fest, trodde virkelig ikke at så mange skulle komme. Ditt flaueste øyeblikk? Jacob Wester og Sofia Sjöberg var der! Og det finnes bilder på det. Sier ikke noe mer – hahahah. Hvordan pepper du deg selv når du er sliten? Er jeg sliten, så lar jeg meg selv være sliten. Da trenger kroppen hvile.

Hva får deg til å le? Mye. Vanskelig å ikke få meg til å le. Hva gleder du deg mest til ETTER ett eventyr? Dusj, pizza, film og soffan! Hva er ditt favorittutstyr? Min Fujifilm X-T2.

Tim Latte fotograferer surfing
Tim Latte fotograferer nordlys
Sosiale Medier

Copyright © Addnature – All rights reserved