Addnature tester Houdini Lana Jacket & Pants

Addnature tester Houdini Lana Jacket & Pants

Om du ikke visste det, finnes det også ytterplagg som er laget av merinoull. Houdini’s Lana skalljakke- og bukse er laget av 100% tettvevd merinoull, og i følge merket tilbyr de «naturlig prestasjon på sitt beste». Så la oss se om de lever opp til påstanden og forventningene.

"Jeg har aldri følt meg så komfortabel i hardshell før"

show_quote_icon="yes"

Rett mann til jobben

Marcel Marfisi er en av våre Category Managers og er ansvarlig for utvalget av outdoor maskinvarer du finner på Addnature – naturligvis en som er veldig kjent med nye utviklinger på markedet og nøye med alt utstyr han bruker. Med noen som er så nysgjerrig og interessert i det siste innen teknologier, var ikke Marcel vond å be når det gjaldt sjansen om å få teste Houdini’s Lana Jacket og Pants. Marcel er en selvutnevnt og bevisst utendørsfantast, og bruker hvert ledige minutt ute i naturen, enten det er sykling, buldring, fotturer eller snøaktiviteter. Når han skulle teste Lana-settet tok han jakka og buksa med på trugetur. Les videre for å finne ut hvordan de presterte i den praktiske testen og hva Marcel konkluderer med.

Førsteinntrykk

Jeg eier allerede noen mellomlag og luer fra Houdini, og har alltid vært veldig imponert over kvaliteten til produktene. Når jeg mottok plaggene, var alt av den typisk høye kvaliteten jeg hadde forventet av Houdini: fra den attraktive, gjennomtenkte emballasjen til konstruksjonen av selve plaggene. Både jakka og buksa virket veldig robuste og godt laget. sjenerøst Etter en liten inspeksjon, prøvde jeg begge plaggene på. Buksa og jakka passa meg litt ulikt: jakka ga veldig mye frihet til bevegelse (selv uten noe stretch), mens buksa hadde litt mer «sporty», ikke fullt så generøst snitt. Begge plaggene var i størrelse L, men jeg tror størrelse M i jakke og størrelse XL i buksa hadde passa meg bedre. Jeg var veldig imponert over passformen til begge produktene, og å finne den perfekte størrelsen på disse plaggene, beror såklart på dine egne kroppsmål.

Den praktiske testen

Det er ingen hemmelighet at merinoull er et veldig populært materiale når det gjelder undertøy og mellomlag, men ideen med å bruke det i ytterplagg var nytt og fascinerende for meg. Teoretisk sett hørtes ideen helt fantastisk ut, så mine forventninger var ganske høye. Jeg fikk en perfekt anledning til å prøve dem, på en 8 km lang trugetur i Tysklands Berchtesgaden-område, nære byen i Bad Reichenhall. Forholdene var ideelle: litt vind, -5 grader og dyp snø, samt med en 10 km lang gåtur først. Turen inneholdt truger på flere av strekningene, samt å gå opp noen beskjedne stigninger. Prestasjonen til begge plaggene var fremragende. Jeg har aldri følt meg så komfortabel i hardshell før – jakka og buksa hjalp meg med å opprettholde kroppstemperaturen og var veldig pustende og vindtett. De fungerte også utrolig bra sammen med basis- og mellomlag i merinoull, ved å holde fukten ute og holde meg varm og tørr.

Konklusjon

Både jakka og buksa er veldig dyre plagg, så i denne prisklassen forventer man veldig høy kvalitet. Hvis du ikke vil gjøre noen kompromisser på funksjon, kroppsklima eller pusteevne, kommer du virkelig ikke til å bli skuffet over disse produktene. Det er dog lurt å tenke nøye over hvilken størrelse du skal ha: mål deg ut fra størrelseskartet på Houdini’s nettside før du kjøper noe. Om du ikke er 100% fornøyd med ditt kjøp, så har du alltid 100 dagers gratis returrett hos Addnature.

[progress_bar gradient="no" active_background_color="#0088ab" noactive_background_color="#00c9d8" title="Funksjon/prestasjon" percent="100"][progress_bar gradient="no" noactive_background_color="#00c9d8" title="Verdi for pengene" percent="70"][progress_bar gradient="no" active_background_color="#0088ab" noactive_background_color="#00c9d8" title="Utførelse/holdbarhet" percent="100"][progress_bar gradient="no" active_background_color="#0088ab" noactive_background_color="#00c9d8" title="Design" percent="80"][progress_bar gradient="no" active_background_color="#0088ab" noactive_background_color="#00c9d8" title="Innovasjon" percent="90"]

Til Houdini Lana Jacket

Til Houdini Lana Pants


Les flere artikler her...

[vc_basic_grid post_type="post" max_items="3" style="load-more" grid_id="vc_gid:1579682403959-315b6e1a-ac88-4" taxonomies="8"]