Klättermusen

Klättermusen

Klättermusen produserer klær og utstyr for vill natur, som gir beskyttelse mot bitende vind og kraftig regn. Med Klättermusen kan du komme deg ut og samle krefter i naturen året rundt, uten å fyse eller bli våt. Klättermusen gjør det mulig å oppleve naturen på dens egne vilkår og tar deg lengre inn i villmarken. Med klær fra Klättermusen kan du la deg inspirere til nye oppdagelser på de høyeste fjellene og i de dypeste skogene. Klättermusen er et klassisk, nordisk kvalitetsmerke som startet sin virksomhet i 1975.

Siden den gang, har deres klær blitt brukt av fjellklatrere, vandrere og andre mennesker som elsker å oppholde seg i naturen og har et stort behov av å søke seg mot nye eventyr. Nedenfor kan du se en smaksprøve på vårens nyheter og lese om hvordan du som eventyrer og entusiast kan gi tilbake til naturen via enkle hverdagsvalg. Ikke gå glipp av filmen fra Klättermusen Production som skildrer Sigrid Ekrans liv som hundekjører. Der får du også se klær fra Klättermusen i sitt rette element.

Nytt for våren - Klättermusen Nal

Klättermusens nye vårkolleksjon for sommerklatring, Nal, kommer med jakke, vest og shorts, som er lette, fleksible, beskytter mot vind og følger dine naturlige bevegelser. Kolleksjonen er produsert i Bluesign sertifisert Utramid Biomaas Balance Polyamid, som har mindre innvirkning på miljøet enn vanlig polyamid. Plaggene kommer i tre fargevarianter: Raven, Honey og Burn Russet. De to sistnevnte er mer fargesterke, men likevel tonet ned og gir et stilfullt uttrykk.

"Lette og fleksible plagg som beskytter mot vind og følger dine naturlige bevegelser."

show_quote_icon="yes" text_color="#919191"
[vc_media_grid style="pagination" items_per_page="1" element_width="12" initial_loading_animation="none" grid_id="vc_gid:1558420504781-eedc47ee-8675-0" include="1484,1483,1480,1482,1481,1479,1478,1477,1476,1475,1474,1473"]

TIL KLÄTTERMUSEN

Et bærekraftig friluftsliv

Kjøp og kast-mentaliteten ødelegger planeten vår. Ved å bruke klærne lenger og ikke kjøpe nytt hver sesong, kan vi minske vårt personlige karbonutslipp. Om klærne vi har er produsert i materialer som er laget for å minimere vår innvirkning på miljøet, har vi kommet en liten bit på veien. Klättermusen bruker resirkulerte materialer og jobber alltid for å gjøre deres produksjon mer bærekraftig.

Når du invisterer i kvalitet fra Klättermusen kan du kjenne deg trygg på at plagget kommer kunne brukes mye lengre enn kun en sesong og at det, først og fremst, er med hensyn til klima og miljø. Velg Klättermusen og si nei til kjøp og kast. Bli en del av utviklingen mot en mer bærekraftig klesindustri.

Å leve nær naturen

TIL KLÄTTERMUSEN