Hooked

Hooked

Vårt nye magasin er ute nå!

Forestill deg når du oppdager noe nytt og forsvinner fullt og helt inn i det. Hvordan du sakte men sikkert blir besatt – du vil lære deg alt om utstyret, alt om teknikken og inspireres av likesinnede. Den følelsen som får oss til å bli oppslukt av planleggingen og den samme følelsen som skaper en ekstrem tilstedeværelse når man er ute. En følelse som er sterkere enn våre redsler og som skaper et fellesskap med andre av samme interesse. Det er da vi er hooked.


Med vårt nye magasin vil vi gi friluftsinteresserte og våre venner ett innblikk i det som inspirerer oss. Her vil vi skape en plass der vi kan være transparente med våre ideer, tanker og verdier. Det er også en måte for oss å vise vårt daglige arbeid og komme nærmere dere. Vårt første nummer av Hooked tilegner seg den sporten vi er ekstra hooked på akkurat nå: Trail Running.

[vc_video link="https://issuu.com/addnature/docs/hooked_vs_2019_en" el_width="70" el_aspect="235" align="center" css=".vc_custom_1565685262307{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;border-radius: 5px !important;}"]