Addnature tester Primus Aeril Grillrist

Addnature tester Primus Aeril Grillrist

Å sove i naturen på tusen-stjernershotell og lage mat over åpen ild går hånd i hånd. Aeril Grillrist fra Primus lar deg raskt forvandle bålet til et fullverdig kjøkken. Vi ville finne ut om Primus Aeril grillrist virkelig var så god som det blir sagt, så vi sendte vår kollega testekspert Ina ut for å teste. I løpet av en månedslang tur gjennom Norge med bobilen sin skulle hun teste grillen og se hvordan den holdt seg mot campingkjøkkenet og gassapparat. Fortsett å lese for å se hva hun syntes!

Testet av Addnature: Produkttester Ina Portrett

For alle naturelskere, som elsker å lage lage mat i naturen, er grillen fra Primus et hett tips!

Ina Kemter

Etter å ha reist rundt i New Zealand med mannen min i en leid bobil i tre måneder, fikk jeg bobilfeber. Jeg ble helt tatt av følelsen av frihet og kjøpte raskt etterpå en Ford Nugget som jeg konverterte til min egen feriehus. Å glede seg til ubarmhjertige langturer gjennom Europa lettet opp tilværelsen og forbedret hverdagen, særlig når man kan lage egen mat på veien. Da er en grillrist fin å ha som man kan sette over et bål, så man kan få seg noe egenlaget varm mat i kroppen.

Primus Aeril Grillrist kom virkelig godt med under turen rundt i Norge. Det kan være veldig dyrt å spise ute i Norge, så det var både mer økonomisk og dessuten smaker egen grillet mat mye bedre når man er på tur!

Stor grillflate og stabil følelse

Størrelsen på grillen var en positiv overraskelse. Det er flott at grillflaten er så stor for vi hadde også plass til en kasserolle. På den annen side var den noe ugreit å ha på seg, når man reiser rundt i campervan er det viktig å tenke på plassbesparelse. Selv om en pakkestørrelse på 50 x 50 cm ikke er all verdens problem å ta med seg, kunne den vært hendigere for oss. Et pluss er at det følger med en praktisk bæreveske på kjøpet, som gjorde transporten fortsatt lett. Grillen er laget av rustfritt stål, noe som gir den en robust og stabil følelse. Primus Aerial er veldig enkel å sette opp - Bare åpne rammen og sett på rutenettet.

Produkttest des Primus Aeril Grillrist Aufbau

Det kan være en utfordring å finne et sted hvor det er lov med åpen ild. Siden du kun kan grille på anviste steder, kunne bruksområdet for grillen føles litt begrenset, man må som kjent være ekstremt forsiktig fordi en enkelt liten gnist kan starte en stor skogbrann. Ved bredden av Ersfjord, på den vakre øya fikk vi derimot en gylden mulighet til å kokkelere i nydelige omgivelser! Når bålet hadde brent ned og glørne hadde lagt seg, var det på bare å sette opp rammen og begynne å grille.

Det har aldri vært enklere å lage mat over åpen ild

Primus Aeril Grillrist gjør matlaging og grilling over åpen ild superenkelt. Du må imidlertid finne et sted hvor du faktisk kan tenne bål først, men det er den eneste begrensningen på friheten. Jeg vil nok ikke bytte helt ut det gassdrevne kjøkkenet mitt, men jeg vil heller ikke være foruten Primus Aeril Grillrist. Det er et ideelt tillegg til å ekspandere "kjøkkenet" mitt. For friluftsfolk som liker å lage mat på bål, kan vi definitivt anbefale Aeril Grillrist fra Primus på det varmeste.

Sosiale Medier

Copyright © Addnature – All rights reserved