Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

GoPro

0 Produkter
Dessverre er ingen av de valgte produktene tilgjengelig for øyeblikket!
Populært i dag

Fang opplevelsene dine

GoPro er et lite kamera som har revolusjonert verden. Alle kan nå dokumentere sine ville eventyr enkelt og presist. GoPro ble stiftet i 2002 da grunnleggeren Nick Woodman hadde bruk for et kamera til sin surfetur i Australia. Brukervennlighet, pris og den gode kvaliteten, har gjort at GoPro-kameraene blir flittig brukt av både amatører og profesjonelle verden over.

Eventyret startet med en surfetur

Grunnleggeren Woodman trengte et kamera som kunne forevige en eventyrlig surfetur til Australia tidlig på 2000-tallet. Han oppdaget at det ikke fantes gode nok amatørkameraer på markedet for å kunne dokumentere bevegelsene når han og vennene surfet. Han startet GoPro for å kunne tilby gode kameraer tilpasset ekstremsport i en overkommelig prisklasse. GoPro ble raskt kameraet som alle ville ha.
I 2004 ble det første kameraet lansert. Dette var et kamera med 35 mm film. Etter som tiden har gått, har sortimentet utvidet seg til å bestå av digitalkameraer. I dag består kameraene av en fast linse som har en 170 grader bred vinkel og en oppløsning på 1080 pixler. Dette er noe som hele tiden forbedres for å følge med på utviklingen av digitale kameraer. Dette gjør at kameraene fint kan brukes til å ta opp profesjonell film. Om du kombinerer to kameraer kan du til og med få tatt opp 3D-film. Ettersom kameraene ble mer avanserte, utvidet kundekretsen seg til å ikke bare bestå av surfere, men nå sportsmenn og -damer fra mange andre grener. Tilleggsprodukter har blitt utviklet og avansert til å nå ut til enda flere disipliner. GoPros førsteklasses produkter og kontinuerlig utvikling av optimale og innovative løsninger innenfor sitt område, har gjort det mulig for selskapet å ekspandere i en eksplosiv fart.
GoPro hjelm

Utstyr som passer flere typer sport

Kundegruppen til GoPro består av et vidt spekter av forskjellige utøvere fra forskjellige grener, og benyttes like gjerne av amatører som av profesjonelle. Ekstremsport er en av grenene som har trykket GoPro-kameraet til sitt bryst. Innenfor dette inkluderes, i tillegg til surfing, også snowboard, motorsport, fallskjermhopping og helikopterflyving. Det er kun fantasien som setter grenser for hvor du kan benytte deg av GoPro-kamerat ditt.
Drar du på hyttetur med gjengen og ønsker å dokumentere alle deres gale påfunn, er et GoPro-kamera det som vil sikre dere den beste kvaliteten. Det er enkelt å benytte seg av, hvor selv et barn kan håndtere det. Ettersom GoPro har utvidet seg, har de også utviklet spesialutstyr til akkurat din tur. Som for eksempel utsyr for å feste kameraet på hjelmen når du står på snowboard. Det har aldri vært enklere å gi tilskueren en følelse av å være en del av opplevelsen din.

Tåler vind og vær

GoPro jobber hele tiden med å utvide og utvikle sine kameraer for å være de beste på markedet. Et GoPro-kamera kan tåle det meste av vær, vind, sol og snø, fuktighet og varme. Det finnes et stort utvalg av forskjellige kameraer for å kunne ta opp krystallklare bilder av dine stemningsfulle eventyr. Du kan sette det fast foran deg på kajakken til når du i rasende fart kjører nedover elva, eller du kan feste det til en stav som gjør at du har større bevegelighet til å filme både deg selv og omgivelsene dine. Et GoPro-kamera tåler det meste. Dette gir deg muligheten til å gjenoppleve eventyrene dine gang på gang, og muligens redigere og vise til familie og venner.
Disse kompakte lettvektkameraene kommer alle med HD-kvalitet og tåler en støyt. Det er i utstrakt grad derfor de har blitt så populære, og har fått et velfortjent godt rykte som et pålitelig ekstremsportskamera. GoPro utvider stadig og forbedrer kameraene sine i tillegg til utstyret som kan kjøpes, for at du skal kunne få de beste øyeblikkene fanget på film eller som stillbilder.

Trenger du hjelp?
Stengt telefonlinje
Mer informasjon
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.