Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Termoflasker

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Husk å ha med drikke på turen

Enten du lengter etter varm kakao på skituren eller iskaldt vann på løpeturen om sommeren, er én ting sikkert: gode termoflasker er helt uunnværlig når du skal ut og boltre deg i naturen. I dag finner du varianter som både kan holde drikken din kald og varm, alt etter hvilket behov du har. Du finner dem i ulike modeller som klassiske termoser og moderne, fargerike drikkeflasker. Noen av dem kommer medmedfølger kopp, mens andre er det meningen at du skal tute rett fra flasken. Hvorfor ikke ha begge varianter, så er du alltid klar for nye eventyr?

Butikken for deg som elsker friluftsliv

Det spiller ingen rolle om du vil ha termoflasker, telt eller løpetrøyer – Addnature er butikken for alle som vil ha en aktiv livsstil ute i naturen. Vi er eksperter på utstyr, bekledning og tilbehør som gjør friluftslivet mer behagelig og enklere for folk flest. Det er bare å ta kontakt om du trenger hjelp med å finne frem i det store utvalget vårt. addnature Insulated BottleVi har stor kunnskap om våre produkter, og våre medarbeidere består av friluftsentusiaster som gjerne vil hjelpe deg med å velge riktig utstyr.

Hvilke termoser er best for mitt bruk?

Det anbefales å ha flere termoflasker for hånden, slik at du alltid har noe som passer for anledningen. Klassiske termoser med kopp er helt supert om du skal dele kakao med andre. Andre termoser passer utmerket når du bare vil ha med en kaffekopp til deg selv. Du finner også gode flasker med sportstut som er utviklet for deg som skal på trening. Ikke bare holder vannet seg kaldt og deilig, men du slipper å måtte skru korken av og på mens du suser av sted på sykkelen eller kaver deg opp fjellsiden. Det er dessuten mulig å kjøpe forskjellige typer lokk til noen av flaskene, slik at du kan variere etter behov.

Morsomme drikkeflasker med motiv

I dag er ikke en termos bare en termos. Dagens drikkeflasker har et moderne design, og mange prydes med artige motiv. Mange drikkeflasker er rett og slett blitt et kult og trendy tilbehør for dem som elsker å fremheve sin personlige stil, selv når de skal på trening. I tillegg fås flaskene i ulike størrelser. Det anbefales å ha en liten flaske til hverdagsbruk og når du ikke skal så langt av sted. Store flasker på ca.rundt en liter er derimot gode å ha når dere er flere på tur, samt når du skal trene hardt og trenger mye påfyll.