Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger til vinterens pudderjakt

Drikkebelter

7 Produkter
Filter
Nullstill

Total volum i l

l
l

Farge

  • Grå
  • Oransje
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
inov-8 Race Ultra Pro midjepakke Svart/Grå
inov-8 Race Ultra Pro midjepakke Svart/Grå Svart/Grå
inov-8
Race Ultra Pro midjepakke Svart/Grå
Veil. pris 689 kr 549 kr
- 20 %
Silva Race 4X fuktighetsbelte Svart
Silva Race 4X fuktighetsbelte Svart Svart
Silva
Race 4X fuktighetsbelte Svart
Veil. pris 889 kr 699 kr
- 21 %
Silva fuktighetsbelte Svart
Silva fuktighetsbelte Svart Svart
Silva
fuktighetsbelte Svart
Veil. pris 489 kr 399 kr
- 18 %
OMM Midjebelte 6 Grå
OMM Midjebelte 6 Grå Grå
OMM
Midjebelte 6 Grå
549 kr
OMM Midjebelte 6 Orange
OMM Midjebelte 6 Orange Orange
OMM
Midjebelte 6 Orange
Veil. pris 529 kr 439 kr
- 17 %
Silva Free 10X fuktighetsbelte Svart
Silva Free 10X fuktighetsbelte Svart Svart
Silva
Free 10X fuktighetsbelte Svart
Veil. pris 989 kr 899 kr
OMM Midjebelte 6 Blå
OMM Midjebelte 6 Blå Blå
OMM
Midjebelte 6 Blå
Veil. pris 549 kr 439 kr
- 20 %

Tørsten kommer først

De fleste kan enes om at trening og aktivitet er viktig for å opprettholde både form, helse og trivsel hos oss mennesker, og for å få til det, er det en del grunnleggende ting som trengs. En av de aller viktigste er nok drikke, og du som holder høyt aktivitetsnivå, trenger mer enn de som kanskje er litt mer sedate. Dermed er det kanskje ikke nok å vente med å drikke til du kommer hjem, eller kommer frem. Drikkebelter er en av de smarte oppfinnelsene for alle som liker å holde seg i gang. Det som er så smart med drikkebelter er at du selv kan bestemme hvor mye drikke du tar med deg, og ikke minst slipper du å tenke på drikkeflasken. Den sitter støtt som bare det. Uansett hva du driver med. Nathan drikkebelter

Praktisk trening er morsom trening, med Addnature

Løping, sykling, padling, klatring – det finnes tusenvis av forskjellige ting å gjøre i friluft, og her på Addnature handler alt om nettopp det å være utendørs, og å være i aktivitet. Her hos oss finner du ekte friluftsentusiaster som elsker nettopp de samme tingene som deg, og å få tak i det rette utstyret, blir en lek. Drikkebelter er kanskje et av de utstyrspunktene som er lett å overse, men det kan straffe seg! Med nok drikke som også er lett tilgjengelig, er det ikke noe i veien for å legge til noen ekstra timer i skogen, eller på fjellet, eller å legge til noen ekstra kilometer på løpeturen. Vi på addnature.no synes i alle fall at dette er noe av det mest praktiske og enkle du kan legge til på utstyrsfronten, og det rette drikkebeltet kommer til å gi deg glede i årevis fremover.

Mål to ganger, velg én

Du kan velge flere drikkebelter, selvsagt. Poenget er å finne det eller dem som passer best for det som nettopp du driver med. Drikkebelter kommer i mange slags former, med én eller flere flasker eller beholdere, med ekstra plass til hansker, skjerf eller annet utstyr i ekstra lommer, eller til og med som vesker du kan feste på sykkelsetet ditt, hvis du skulle ha behov for det. Et godt drikkesystem eller et bra drikkebelte er aldri feil, men pass på at du velger etter det som faktisk er behovet ditt. Hvis du trenger å ha med deg en liter, så trenger du jo ikke velge en versjon som rommer fem, eller ti. Trenger du fem eller ti liter, så har vi modeller for det også, men da er det nok best å velge en sekk. Husk at hvis du er usikker, så hjelper vi deg mer enn gjerne – her på Addnature finner du folk som vet akkurat hva du trenger.