Funksjonelle fleecegensere | Til alle slags aktiviteter
Online sykkelbutikk

Drikkebelter

6 Produkter
Filter
Nullstill

Total volum i l

l
l

Farge

  • Grå
  • Oransje
  • Rød
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Salomon Agile 250 Belt Set black black
sponsored
Salomon
Agile 250 Belt Set black
kr 489,00
  • Versjoner: One Size
Salomon Agile 250 Belt Set black
CamelBak Flash Hydration Belt 500ml burgundy/hot coral burgundy/hot coral
sponsored
CamelBak
Flash Hydration Belt 500ml burgundy/hot coral
kr 529,00
CamelBak Flash Hydration Belt 500ml burgundy/hot coral
CamelBak Flash Hydration Belt 500ml black black
sponsored
CamelBak
Flash Hydration Belt 500ml black
kr 519,00 kr 449,00
- 13 %
CamelBak Flash Hydration Belt 500ml black
Salomon Sensibelt black black
sponsored
Salomon
Sensibelt black
kr 459,00
Salomon Sensibelt black
Ultimate Direction Race Belt 5.0 cloud cloud
sponsored
Ultimate Direction
Race Belt 5.0 cloud
kr 699,00 kr 549,00
- 21 %
Ultimate Direction Race Belt 5.0 cloud
Ultimate Direction Mountain Belt 5.0 streak streak
sponsored
Ultimate Direction
Mountain Belt 5.0 streak
kr 699,00 kr 539,00
- 23 %
Ultimate Direction Mountain Belt 5.0 streak
Mer informasjon

Tørsten kommer først

De fleste kan enes om at Trening og aktivitet er viktig for å opprettholde både form, helse og trivsel hos oss mennesker, og for å få til det, er det en del grunnleggende ting som trengs. En av de aller viktigste er nok drikke, og du som holder høyt aktivitetsnivå, trenger mer enn de som kanskje er litt mer sedate. Dermed er det kanskje ikke nok å vente med å drikke til du kommer hjem, eller kommer frem. Drikkebelter er en av de smarte oppfinnelsene for alle som liker å holde seg i gang. Det som er så smart med drikkebelter er at du selv kan bestemme hvor mye drikke du tar med deg, og ikke minst slipper du å tenke på drikkeflasken. Den sitter støtt som bare det. Uansett hva du driver med. Nathan drikkebelter

Praktisk trening er morsom trening, med Addnature

Løping, sykling, padling, klatring – det finnes tusenvis av forskjellige ting å gjøre i friluft, og her på Addnature handler alt om nettopp det å være utendørs, og å være i aktivitet. Her hos oss finner du ekte friluftsentusiaster som elsker nettopp de samme tingene som deg, og å få tak i det rette utstyret, blir en lek. Drikkebelter er kanskje et av de utstyrspunktene som er lett å overse, men det kan straffe seg! Med nok drikke som også er lett tilgjengelig, er det ikke noe i veien for å legge til noen ekstra timer i skogen, eller på fjellet, eller å legge til noen ekstra kilometer på løpeturen. Vi på addnature.no synes i alle fall at dette er noe av det mest praktiske og enkle du kan legge til på utstyrsfronten, og det rette drikkebeltet kommer til å gi deg glede i årevis fremover.

Mål to ganger, velg én

Du kan velge flere drikkebelter, selvsagt. Poenget er å finne det eller dem som passer best for det som nettopp du driver med. Drikkebelter kommer i mange slags former, med én eller flere flasker eller beholdere, med ekstra plass til hansker, skjerf eller annet utstyr i ekstra lommer, eller til og med som vesker du kan feste på sykkelsetet ditt, hvis du skulle ha behov for det. Et godt drikkesystem eller et bra drikkebelte er aldri feil, men pass på at du velger etter det som faktisk er behovet ditt. Hvis du trenger å ha med deg en liter, så trenger du jo ikke velge en versjon som rommer fem, eller ti. Trenger du fem eller ti liter, så har vi modeller for det også, men da er det nok best å velge en sekk. Husk at hvis du er usikker, så hjelper vi deg mer enn gjerne – her på Addnature finner du folk som vet akkurat hva du trenger.