Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Spar opptil 60%1 i sesongsalget

Myggnett

11 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Blå
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 2
  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Sea to Summit Mosquito Pyramid Nett Dobbelt
Sea to Summit Mosquito Pyramid Nett Dobbelt
Sea to Summit
Mosquito Pyramid Nett Dobbelt
399 kr
Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid Nett Dobbelt
Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid Nett Dobbelt
Sea to Summit
Nano Mosquito Pyramid Nett Dobbelt
Veil. pris 649 kr 549 kr
- 15 %
Sea to Summit Mosquito Pyramid Nett Enkelt
Sea to Summit Mosquito Pyramid Nett Enkelt
Sea to Summit
Mosquito Pyramid Nett Enkelt
349 kr
Cocoon Mosquito Dome Dobbelt Grå/Svart
Cocoon Mosquito Dome Dobbelt Grå/Svart Grå/Svart
Cocoon
Mosquito Dome Dobbelt Grå/Svart
1 639 kr
gratis frakt
Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid Nett Enkelt
Sea to Summit Nano Mosquito Pyramid Nett Enkelt
Sea to Summit
Nano Mosquito Pyramid Nett Enkelt
Veil. pris 549 kr 469 kr
- 15 %
Samaya Mesh2.0 mygghals Svart
Samaya Mesh2.0 mygghals Svart Svart
Samaya
Mesh2.0 mygghals Svart
Veil. pris 2 849 kr 1 969 kr
gratis frakt
- 31 %
Cocoon Mosquito Box Net Dobbelt Hvit
Cocoon Mosquito Box Net Dobbelt Hvit Hvit
Cocoon
Mosquito Box Net Dobbelt Hvit
629 kr
Samaya Mesh2.5 mygghals Svart
Samaya Mesh2.5 mygghals Svart Svart
Samaya
Mesh2.5 mygghals Svart
Veil. pris 2 849 kr 1 969 kr
gratis frakt
- 31 %
CAMPZ Canopy Myggnett Hvit
CAMPZ Canopy Myggnett Hvit Hvit
CAMPZ
Canopy Myggnett Hvit
349 kr * 219 kr
- 37 %
SALE DEAL
Hilleberg Mesh Ridge
Hilleberg Mesh Ridge
Hilleberg
Mesh Ridge
2 689 kr
gratis frakt
CAMPZ Canopy Myggnett Ekstra fin Hvit
CAMPZ Canopy Myggnett Ekstra fin Hvit Hvit
CAMPZ
Canopy Myggnett Ekstra fin Hvit
439 kr * 269 kr
- 39 %
SALE DEAL

Myggnetting for både ute og inne

Vi har alle vært i situasjonen da lyset har vært på og vinduet har stått på vidt gap. Plutselig hører du den lille svirrelyden rundt ørene, og du vet at du ikke er alene i rommet. Insekter tiltrekkes av lys, og dette kan bety at du ikke får den nattesøvnen du ønsker, eller at du våkner med kroppen full av stikk. Da er det praktisk med myggnetting. Du kan lufte så mye du vil, men fremdeles holde deg på god avstand fra de små insektene.

Myggnetting til bruk inne

Det lille senarioet med myggen på soverommet er dessverre noe de fleste har kjennskap til. Det kan være både irriterende og direkte vondt å våkne etter en natt der myggen har fått full tilgang til kroppen din. Selv om denne erfaringen ikke er noe man ønsker, så er den heldigvis ikke dødelig. Det er det derimot i andre deler av verden der myggnetting er en nødvendighet om man har livet kjært.
I noen steder i verden er som kjent myggen smittebærere for den dødelige sykdommen malaria. Så enten du skal reise på ferie til et land der det er en fare for å bli stukket av malariamyggen, eller om du enkelt og greit bare har lyst til å være alene om natten, og ikke bekymre deg over å våkne med myggestikk på kroppen, så er myggnettingen en praktisk investering.
Myggnettingen finnes i et hav av forskjellige varianter og modeller. Det de alle har til felles er at de holde myggen ute ved hjelp av et tynt finmasket nett. Myggnetting er i første omgang en hendig metode for å holde innsekter ute, men den gir også et fint preg til sengen da man kan sove under et hvitt klede som en himmelseng. Her har du flere variasjoner å velge mellom ettersom hva du trenger til din seng.

  • Firkantet enkeltseng
  • Firkantet dobbeltseng
  • Tippi-myggnettet
De tre variasjonene har sine fordeler og ulemper, men alle gjør det de er laget for å gjøre, å holde myggen ute. Den firkantede varianten gir et lite rom av skjermet av et tynt finmasket nett rundt sengen. Den blir ikke i veien for deg fordi den henger rett ned på alle sidene, og den har et tiltalende utseende. Det firkantede innendørs myggnettet kommer til både enkelt- og dobbeltsenger i flere variasjoner.
Ulempen med dette kan være om man ikke har mulighet til å ha det hengende permanent oppe i alle de fire hjørnene i taket. Om man vil kunne variere dette, henge det opp en kveld og ta det ned den neste, er det å anbefale å gå til innkjøp av Tippi-myggnettet. Dette nettet henger du bare opp fra et punkt, og brer det over kantene på sengen.
Om du ikke har muligheten til å henge noe opp i taket, finnes det også myggnett som man spenner opp som toppen av et kuppeltelt hvor to stenger blir spent som halvsirkler som møtes på midten. Dette kan også være en god variant om du skal ut og reise og ikke vet om det er muligheter for å henge noe i taket der du skal sove.

Ut og reise

Det er ofte når man er ute på reiser at man som mest trenger myggnetting. Grunnen til dette er fordi man ikke har full kontroll over hva slags insekter det finnes rundt, og nattesøvnen er noe vi alle holder kjært. Da er det bra at det finnes flere variasjoner som du kan benytte deg av. Om du vet at du skal tilbringe natten inne i et hus, kan du bruke de ovennevnte nettene til sengen. Men om myggnettet skal brukes i et telt er det smart å bruke de som du enkelt og greit henger i taket i teltet.
Disse kommer også med gulv slik at er du helt sikret at innsektene ikke kommer seg inn. Disse finnes både for en som to personer. På ekstra varme og tørre dager ønsker du kanskje å rett og slett å sove under åpen himmel. Da kan du velge å ta med deg myggnettet ut og allikevel sove usjenert for myggen.
På sene sommerkvelder kan det også være en fordel å ha en myggnetting på barnevognen for at barnet skal kunne sove i fred og ro igjennom natten, og at du kan slippe å tenke på at du må vifte bort mygg fra det lille hodet. Det finnes også større myggnett som utgjør små hus som du kan ha stoler og bord inne i til å bruke da du ønsker å være ute, men ikke bli bitt.
Det finnes også andre metoder som du kan bruke for å forhindre at du blir stukket av myggen, som myggspray eller andre innsektsmidler. Men selv om myggspray beskytter noe, så er en myggnetting i det lange løp et enklere og mer effektivt virkemiddel for å holde de uønskede krypene utenfor sovestedet.