Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

Pop-up telt

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
High Peak Boston 3 Telt Grå
High Peak Boston 3 Telt Grå Grå
High Peak
Boston 3 Telt Grå
1 609 kr
gratis frakt

Flotte og rimelige telt fra Addnature

Nettbutikken vår har et flott utvalg pop-up-telt som passer til både nybegynnere og viderekomne. Enten du er en dreven turgåer og vant med å overnatte i telt, eller en som nettopp har oppdaget kjærligheten til naturen, vil du kunne dra nytte av et slikt telt. Tiden du sparer på å sette opp teltet kan du bruke på å nyte livet på tur i friluft. Du finner telt til både én, to eller flere personer til konkurransedyktige priser. Kjøp ditt nye pop-up-telt i dag.

Praktisk og lett

Et pop-up-telt er rett og slett en herlig løsning for turgåere som vil gjøre det å sette opp teltet enklest mulig. Gjennom å benytte seg av smarte mekanismer, slår teltet seg opp på få sekunder. Når dette er gjort, er det bare å feste eventuelle teltplugger og barduner. Disse teltene veier som regel lite og de fleste av dem kommer med en pose til oppbevaring som brukes når det ikke er i bruk eller skal fraktes. High Peak Boston 2Det fins alt fra små 1-mannstelt til større 4-mannstelt for de som reiser på tur i gruppe. Med dagens teknologi er de nesten like enkle å slå sammen som å sette opp, og vekten overstiger sjelden fem kilo. Når teltet skal settes opp, anbefales det å finne et underlag som er så flatt og vannrett som mulig. Det er nemlig mye mer komfortabelt å sove hvis man ikke blir liggende i nedoverbakke. Hvis man er mange som skal dele teltet, er det kjedelig å bli liggende nederst i en skråning. Selv om ikke alle pop-up-telt behøver å festes, anbefales det å gjøre dette med barduner og teltplugger der det er mulig. Dette bidrar til økt stabilitet dersom stedet man skal overnatte på utsettes for sterk vind. Det fins mange typer pop-up-telt, og kvaliteten stiger vanligvis i takt med prisen. Hvor solid konstruksjonen er vil ha mye å si for hvor mange ganger man kan benytte seg av den praktiske åpne-lukke-mekanismen til teltet.

Mer tid til å nyte turen

Flere og flere ønsker seg telt som er enkle å sette opp. Derfor har stadig flere produsenter begynt å produsere økonomiske telt med smart design. Pop-up-telt er den perfekte løsningen, hvor teknologi møter praktiske løsninger. For de som heller vil konsentrere seg om å nyte naturen og kose seg i friluft, er dette den ideelle telttypen. Med et telt som slår seg opp av seg selv sparer du tid og kan gjøre det du liker best, nemlig å nyte naturen.