Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Pop-up telt

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Flotte og rimelige telt fra Addnature

Nettbutikken vår har et flott utvalg pop-up-telt som passer til både nybegynnere og viderekomne. Enten du er en dreven turgåer og vant med å overnatte i telt, eller en som nettopp har oppdaget kjærligheten til naturen, vil du kunne dra nytte av et slikt telt. Tiden du sparer på å sette opp teltet kan du bruke på å nyte livet på tur i friluft. Du finner telt til både én, to eller flere personer til konkurransedyktige priser. Kjøp ditt nye pop-up-telt i dag.

Praktisk og lett

Et pop-up-telt er rett og slett en herlig løsning for turgåere som vil gjøre det å sette opp teltet enklest mulig. Gjennom å benytte seg av smarte mekanismer, slår teltet seg opp på få sekunder. Når dette er gjort, er det bare å feste eventuelle teltplugger og barduner. Disse teltene veier som regel lite og de fleste av dem kommer med en pose til oppbevaring som brukes når det ikke er i bruk eller skal fraktes. High Peak Boston 2Det fins alt fra små 1-mannstelt til større 4-mannstelt for de som reiser på tur i gruppe. Med dagens teknologi er de nesten like enkle å slå sammen som å sette opp, og vekten overstiger sjelden fem kilo. Når teltet skal settes opp, anbefales det å finne et underlag som er så flatt og vannrett som mulig. Det er nemlig mye mer komfortabelt å sove hvis man ikke blir liggende i nedoverbakke. Hvis man er mange som skal dele teltet, er det kjedelig å bli liggende nederst i en skråning. Selv om ikke alle pop-up-telt behøver å festes, anbefales det å gjøre dette med barduner og teltplugger der det er mulig. Dette bidrar til økt stabilitet dersom stedet man skal overnatte på utsettes for sterk vind. Det fins mange typer pop-up-telt, og kvaliteten stiger vanligvis i takt med prisen. Hvor solid konstruksjonen er vil ha mye å si for hvor mange ganger man kan benytte seg av den praktiske åpne-lukke-mekanismen til teltet.

Mer tid til å nyte turen

Flere og flere ønsker seg telt som er enkle å sette opp. Derfor har stadig flere produsenter begynt å produsere økonomiske telt med smart design. Pop-up-telt er den perfekte løsningen, hvor teknologi møter praktiske løsninger. For de som heller vil konsentrere seg om å nyte naturen og kose seg i friluft, er dette den ideelle telttypen. Med et telt som slår seg opp av seg selv sparer du tid og kan gjøre det du liker best, nemlig å nyte naturen.