Online sykkelbutikk
Midtsommersalg | Fantastiske tilbud på en mengde klær og sko

Sitteunderlag

11 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Grønn
  • Oransje
  • Blå
  • Svart
  • Oliven
  • Gull

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 4
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
sitteunderlag_header
Behagelige og isolerende sitteunderlag
Her finner du isolerende sitteunderlag og stoler så du kan sitte behagelig når du spiser nisten eller tar en kaffepause i sola. Sitteunderlaget gir deg komfort og beskytter deg fra kulden som kommer opp fra bakken. Du finner enklere sitteunderlag som får plass i ryggsekken og litt mer luksuriøse med ryggstøtte. Eller hva med en ny campingstol?
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Woolpower Sit Pad L Grå Grå
Woolpower
Sit Pad L Grå
119 kr
Woolpower Sit Pad L Grå
Woolpower Sit Pad M Grå Grå
Woolpower
Sit Pad M Grå
109 kr
Woolpower Sit Pad M Grå
Sea to Summit Self Inflating Delta V Seat Grønn Grønn
Sea to Summit
Self Inflating Delta V Seat Grønn
289 kr 249 kr
- 14 %
Sea to Summit Self Inflating Delta V Seat Grønn
Woolpower Sit Pad S Grå Grå
Woolpower
Sit Pad S Grå
103 kr
Woolpower Sit Pad S Grå
Sea to Summit Air Seat oliven oliven
Sea to Summit
Air Seat oliven
289 kr 249 kr
- 14 %
Sea to Summit Air Seat oliven
Robens ZigZag Seat Cushion
Robens
ZigZag Seat Cushion
52 kr 49 kr
Robens ZigZag Seat Cushion
Exped Sit Pad Orange Orange
Exped
Sit Pad Orange
389 kr 269 kr
- 31 %
Exped Sit Pad Orange
Therm-a-Rest Z Seat Blå/Grå Blå/Grå
Therm-a-Rest
Z Seat Blå/Grå
239 kr 209 kr
- 13 %
Therm-a-Rest Z Seat Blå/Grå
Therm-a-Rest Lite Seat Blå Blå
Therm-a-Rest
Lite Seat Blå
499 kr 429 kr
- 14 %
Therm-a-Rest Lite Seat Blå
Exped Sit Pad Svart Svart
Exped
Sit Pad Svart
389 kr 319 kr
- 18 %
Exped Sit Pad Svart
Therm-a-Rest Lite Seat Orange Orange
Therm-a-Rest
Lite Seat Orange
499 kr 429 kr
- 14 %
Therm-a-Rest Lite Seat Orange

For den korte pausen

Sitteunderlag er mer enn bare den brettede papplaten som far eller mor kanskje hadde i sekken på skiturene i påsken da du var liten. De moderne versjonene kommer i nesten alle slags former, farger, tykkelser og ikke minst hypermoderne materialer – sånn at du kan ta deg en kort eller lang pust i bakken, med maks komfort. Vi forteller deg hvordan, og kanskje hva slags underlag du burde velge. Therm-a-Rest sitteunderlag

Nettbutikk for friluftsmennesker

Addnature ble startet opp i 2000, med en lidenskap for naturen som har vært drivkraften bak 16 år med flotte produkter for alle som liker seg utendørs. Det skal ikke så mye til alltid, det er bare å ha kjærligheten for friluftslivet, og så legger du til natur. Add nature. Så enkelt er det.

Komfortabel i skog og mark

Sitteunderlag er kanskje ikke det første man tenker på når man legger ut på tur, men det kan godt hende at det blir det største savnet hvis man glemmer å ta det med seg. Det beste er kanskje at man ikke trenger å nøye seg med en liten firkant av isopor lenger – det finnes modeller for alle slags turer, all slags vær og ikke minst all slags folk. Sitteunderlag i dag er laget av moderne materialer, som gjerne har ekstra isolerende og fuktbeskyttende funksjoner, som gjør at du kan sette deg ned når du enten trenger det eller rett og slett har lyst til det, uten å måtte bekymre deg for hverken snø, is, vann eller søle. Og modellene er mange – fra de enkle, sammenleggbare som de fleste av oss har sett, til de større, mer luksuriøse variantene for de som kanskje sitter lenge utendørs, enten de venter på hjorten, titter på fugler eller er ute og fotograferer. Det er ikke alltid så behagelig å sitte lent mot et tre i timesvis, så hvorfor ikke velge et sammenleggbart sitteunderlag med ryggstøtte? Eller en ekstra tykk pute, som sørger for å både støtte opp og heve komfortnivået etter noen timer på beina, på ski, sykkel eller i kajakk, for den saks skyld? Den varme koppen kaffe eller kakao smaker ekstra godt når sitteunderlaget er i orden, det er i alle fall helt sikkert. Enten du er minimalisten, som pakker med deg bare det aller nødvendigste, eller du liker å ha det lille ekstra med deg, så finnes det alternativer som passer perfekt. Alle har vel lyst til å komme seg tilbake til naturen en gang i blant, og det har blitt lettere med utvalget som vi har av sitteunderlag. Vi leverer underlag produsert i høy kvalitet, og som er både slitesterke, komfortable og varierte – for både voksne og barn. Hvem har vel lyst til å fortsette turen når naturen har sneket seg inn gjennom lagene med klær? Sett deg på et sitteunderlag med ryggstøtte neste gang, og strekk deg ut noen minutter ekstra – vi er sikre på at du ikke kommer til å se deg tilbake. Og det er sånn det skal være når man er ute på ekspedisjoner – enten de er små eller store, alene eller sammen med andre – se fremover, se oppover. Og husk sitteunderlaget ditt, når du kommer dit utsikten er aller best.