Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR

Kroppspleie

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Velvære og hygiene, også i skog og mark

Det er en myte at man må være skitten og fæl på tur, for det finnes en rekke ulike hjelpemidler å velge blant i utvalget av produkter for kroppspleie, en viktig side av å holde seg frisk på tur. Ikke bare hjelper det på humøret, men kroppen har som vi vet, godt av å holdes ren.

Kropp og hår, og mer til, renslighet er en fryd

Etter man har rullet ut av soveposen og fått seg en god kaffekopp ute på tur, er hygiene neste på planen.Wilderness wipes fra Sea to Summit på addnature.no Spesielt om man er på langtur, er hygiene en viktig del av å holde seg selv vedlike. Akkurat slik som man må passe på utstyret, må man også passe på seg selv. Det fine med å ha de rette hjelpemidlene tilgjengelig for kroppspleie er naturlig nok velværen som hører med. Å kunne vaske håret og kroppen, holde insektene borte, file neglene samt også finne frem til en praktisk oppbevaringspose, for alt her hos Addnature gjør din neste tur langt enklere. Ikke skal man glemme ulike kremer heller. Muskler eksponert for sol trenger pleie, og for disse har man et godt utvalg av ulike oljer som hjelper. Hendene er tross alt for mange blant de viktigste redskapene å holde vedlike. Føttene og sko må også pleies. Være seg for klatreren, eller om man er ute i kulde og kanskje søler litt drivstoff til primusen, så er en god håndkrem en reddende og god venn å ha i sekken.

Det du trenger for å holde deg vedlike

For velvære og kroppspleie, det er akkurat det det går ut på. Finn frem til hva du behøver her blant Addnature sitt utvalg av hjelpemidler og smarte løsninger for kroppspleie. Vi er din villmarksspesialist på nett, og vi er her for å hjelpe. Det gjør vi ved å tilby deg et godt utvalg av kvalitet og ulike artikler for dine behov. Kroppspleie er både preventiv og aktiv hjelp i skog, mark og mer. Finn det du trenger her.