Online sykkelbutikk
Dagstur | Utstyr og klær til kortere turer

Stoler

7 Produkter
Filter
Nullstill

Serien

  • Helinox One 1

Farge

  • Grå
  • Grønn
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Robens Discover Stool grey grey
Robens
Discover Stool grey
209 kr 199 kr
Robens Discover Stool grey
Primus CampFire Stool
Primus
CampFire Stool
499 kr 399 kr
- 20 %
Primus CampFire Stool
Helinox Ground Chair black/blue black/blue
Helinox
Ground Chair black/blue
1.319 kr
gratis frakt
Helinox Ground Chair black/blue
Outwell Melville Folding Chair
Outwell
Melville Folding Chair
949 kr
Outwell Melville Folding Chair
Helinox Chair One Mini Barn black black
Helinox
Chair One Mini Barn black
959 kr
Helinox Chair One Mini Barn black
Outwell Kentucky Lake Chair
Outwell
Kentucky Lake Chair
1.299 kr
gratis frakt
Outwell Kentucky Lake Chair
Outwell Catamarca Arm Chair XL forest green forest green
Ny
Outwell
Catamarca Arm Chair XL forest green
579 kr
Outwell Catamarca Arm Chair XL forest green
Mer informasjon

Sitteutstyr for den optimale campingopplevelsen

Skal du ta deg en pause i vandringen, rigge deg til foran bålet på campen eller spise nisten utenfor bilen, så er det praktisk med en lettvektig sitteinnretning for å gi deg en avslappende opplevelse. Med sine høyteknologiske finesser er dagens campingstoler både solide og stilsikre, og en fryd å ta frem fra oppakningen når du kjenner på behovet for litt hvile. Trenger du en pust i bakken etter harde anstrengelser i friluft, så er det fort gjort å trylle frem en stødig og god stol. En portabel stol er suveren for camping og vandring, for fiskeplassen og ikke minst for sidelinjen når minsten spiller fotball.
ALITE stol

Velg riktig løsning for ditt friluftsbehov

Når du skal velge stol, bør du tenke over hvor mye vekt du er villig til å addere til oppakningen. Er det praktisk å bære med deg en sammenlagt flat form, eller er det best med en avlang enhet for enklere feste til sekken? Skal du frakte oppakningen på sykkelen, i kajakken eller på ryggen? Kanskje du skal på bilferie med familien? Hvilken maxbelastning trenger du på stolen? Stolene har en enorm belastningsevne per gram stol, så velg riktig i forhold til tyngde for å slippe unødvendig slitasje på stolen. Stabilitet koster ofte litt ekstra vekt, så hvordan du skal transportere stolen med deg, har mye å si for hvilken modell du bør gå for. Hvordan er underlaget der stolen skal stå, og hvor mye pakkvolum kan du tillate deg for å holde deg innenfor komfortsonen? Skal stolen stå permanent plassert foran leirbålet, eller skal den fraktes rundt på strabasiøse dagøkter? Finn ut hva du trenger, og sjekk vårt rikholdige utvalg av stoler med høy kvalitet fra ledende campingutstyrleverandører i markedet.

God sittekomfort i lette konstruksjoner

Vi har en rekke forseggjorte sammenleggbare stoler med sittehøyde i ulik høydeplassering over bakken. De avlaster både rygg og ben, og gir deilig komfort når du virkelig skal nyte stunden. Enkelte av disse modellene har innebygde og behagelige armlener, et solid ryggstø og detaljer som praktisk koppholder og god sittedybde. Stolene har sterke sømmer og holder formen etter mange gangers bruk, med vaskbare og robuste ripstopmaterialer. Underdelkonstruksjonene er smidige og lette, men tåler likevel mye. Med en verktøysløs montering og intuitiv betjening er dette et naturlig valg dersom du kan koste på deg litt vekt. Vi har også mer minimalistiske modeller, der alt unødvendig er skrellet bort for en bærevennlig funksjon.
I vårt utvalg har vi foldbare trebente krakker med et delikat sete i netting. Med en imponerende maxvekt og imponerende enkel montering er dette førstevalget for mange som vil bære lett. Montering er vel kanskje å ta litt i – bare rist ut stolen og sett i setedelen, så er den klar til bruk! Enklere kan det ikke bli! Krakkene har en behagelig sitteposisjon til tross for sitt beskjedne ytre. De er produsert med en superlett konstruksjon og praktiske teleskopben i aluminium. I sammenlagt form er den perfekt til å smette inn i hempene på sekken for en behagelig tur videre.