Online sykkelbutikk
Finn dine gaver her | Oppdag nå
Maten er servert!
Et campingbord kan brukes til mer enn å bare spise ved. Men å samle vennegjengen eller familien rundt bordet i villmarken med herlig mat, skaper gode minner. Et bord fungerer også optimalt ved klatreveggen utendørs for organisering av utstyr. Om du ikke er på reisefot, er det ypperlig som et ekstra bord i hagen.

Campingbord

1 Produkter
Filter
Nullstill

Merker

Serien

  • Helinox One 1

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Helinox Table One Svart
Helinox Table One Svart Svart
Helinox
Table One Svart
1.619 kr
gratis frakt

Nytt campingbord til turen?

Ingenting er som å feste campingvogna til bilen og kjøre av sted på den åpne landeveien, enten det bare er for en helg eller du har planer om å tilbringe hele sommerferien ”on the road”. Å kunne kjøre rundt med et lite hjem bakpå bilen, er svært praktisk, og ikke minst økonomisk! Men ettersom en campingvogn er av begrenset størrelse, kreves det en del smarte løsninger hva gjelder utstyr som man skal ha med seg på turen.
Når du for eksempel parkerer ved en campingplass hvor du ønsker å tilbringe noen dager, er det fint å lage seg en plass utenfor campingvognen hvor man kan sitte ute – for eksempel under et partytelt. Da kan det være praktisk med et campingbord og campingstoler som enkelt legges sammen og tar liten oppbevaringsplass når de ikke er i bruk. Et lite uteareal hvor familien og nye naboer kan sitte rundt campingbordet ut i de sene nattetimer, gjør svært mye for trivselen når man er på campingtur.
Campingbord fra Helinox

Et praktisk tilbehør i flere sammenhenger

Det er selvfølgelig ikke slik at et campingbord bare kan brukes når du er på campingtur. Det er helt genialt å for eksempel ha et slikt bord lagret på hytta hvis man plutselig skulle trenge et ekstra bord. Eller hva med å ha et campingbord liggende i båten, slik at man kan gå i land på en strand en sval sommerdag og spise frokost med bølgeskvulp i bakgrunnen? Du kan selvfølgelig også bruke et campingbord som et utebord hjemme i din egen hage, eller bruke det inne når du får ekstra gjester. Mulighetene er uendelige, det er bare du selv som setter grenser for hva et campingbord kan brukes til.
På markedet i dag finnes det ulike typer campingbord å velge mellom. Noen campingbord er laget som kombibord, det vil si at de kan brukes som både spisebord og stativ, for eksempel til å sette primusen på. Slike bord med flere funksjoner, er utrolig praktiske å ha med på tur. Men det er ikke sikkert at dette er en nødvendig funksjon for akkurat deg, så det gjelder å vite litt om hva man trenger før man bestemmer seg for et bord.

Hva bør man tenke på før man kjøper?

Her er noen generelle faktorer å tenke på når du skal gå til anskaffelse av et nytt campingbord:

  • Bruksområde. Det kan være en god idé å ha en formening om hva du skal bruke bordet til før du kjøper det. Det er ikke alle campingbord som er like stabile og stødige på ulendt terreng. Her kommer det an på om du vanligvis camper i skogen eller på en campingplass med for eksempel asfalterte områder, eller om du kanskje bare skal bruke campingbordet på hytta.
  • Oppbevaring og montering. Det er absolutt en fordel å kjøpe et campingbord som kan slås ut på null komma niks uten at man trenger noe utstyr. Samtidig er det også viktig at bordet ikke tar altfor stor lagringsplass, spesielt ikke hvis det er trangt nok i campingvognen fra før av.
  • Størrelse. Det er ikke noe poeng i å kjøpe et kjempestort campingbord hvis du vet at det stort sett skal brukes til for eksempel bare tre personer. Men det kan dog være en fordel å ha litt plass hvis man plutselig skulle få besøk av naboene en sommerkveld. Her må du vurdere fordeler og ulemper opp mot hverandre.
  • Vekt. Det kan være lurt å ta campingbordets vekt med i betraktning. Et bord som er veldig tungt, er for eksempel ikke godt egnet å bære med seg hvis man skal campe et stykke unna bilen.