Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger til vinterens pudderjakt

Vedovner

3 Produkter
Filter
Nullstill

Vekt i g

g
g

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Robens Lumberjack vedovn
Robens Lumberjack vedovn
Robens
Lumberjack vedovn
489 kr
Robens Logger vedovn
Robens Logger vedovn
Robens
Logger vedovn
439 kr
Robens Firewood Stove sølv
Robens Firewood Stove sølv sølv
Robens
Firewood Stove sølv
609 kr
Ny

Varme til både deg og enhetene dine

Vedovner har kommet et stykke siden de bare var metallbokser til å putte trebiter i, og tenne på. I tillegg pleide det å være en forholdsvis krevende idé å skulle bære en ovn med seg på tur, både på grunn av vekten og på grunn av sot og lukt. De dagene er over. Moderne vedovner til tur- og friluftsbruk brenner renere og med mindre røyk, takket være både innovasjoner og teknologi, og en del av dem kan til og med lade telefonen eller nettbrettet ditt mens du koker vann til kaffen eller MRE-en din. Vedovner er ikke bare for de som vil ha ekstra luksus heller. Prispunktet har blitt generelt lavere, og funksjonsnivået har blitt generelt høyere. Det er en god kombinasjon når man skal ut på tur.


Friluftsliv på nye nivåer, sammen med Addnature

Hos addnature.no finner du en nettbutikk laget for de som liker seg utendørs, og det er ikke noe galt i å ta komfortnivået opp et par hakk også. Vedovn sammen med teltet er noe som mange av oss har tenkt mye på gjennom kalde kvelder og netter utendørs, og det er kanskje på tide å hoppe i det? Det finnes en mengde forskjellige versjoner å velge mellom,BioLite vedovn på Addnature.no men noen av de beste fordelene er kanskje at de moderne utgavene brenner renere, med mindre røyk, bedre varme og ikke minst bruker de mer avanserte vedovnene varmen til å lage strøm. Det betyr at du kan lade enhetene dine, koble på en lampe, eller lade batterier til lommelykter og selvfølgelig varme hendene over. Selvsagt får du også helt enkle, kjente versjoner også, hvis du vil holde ting så ukomplisert som mulig.


Ta turen ut, året rundt

Det er ingen grunn til å pakke bort teltet bare fordi vinteren har bestemt seg for å melde sin ankomst. Med en skikkelig vedovn med på turen, holder du på både varmen og batterinivået. Vedovner er også helt fossilfrie – du brenner jo tross alt bare tre og bråte som finnes der du er, og slipper farene med åpen ild på samme tid. Varm opp deg selv og turkameratene med det rette utstyret, som du finner her hos Addnature. Se gjennom utvalget når det passer som best for deg selv, og finn alt du trenger for å holde komfortnivået på topp selv når elementene kanskje ikke er helt enige med planene dine. Vedovnen er kjent og kjær teknologi, og nå har de blitt enda bedre. Finn din favoritt her hos oss, sammen med alt det andre du måtte trenge på eventyrene dine.