Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Spritbrennere

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Nyt varme måltider ute i naturen med turbrennere

Spritbrennere er praktisk turtilbehør som kan brukes med stormkjøkken. Det er herlig å slå leir og lage seg et varmt måltid, enten du skal på korte eller lange turer. Disse turbrennerne kan fyres på uten forvarming og er svært driftssikre, i tillegg til at rødsprit er lett å få tak i på bensinstasjoner og sportsbutikker. Det er mange gode grunner til å velge en spritbrenner når du skal ha deg nytt turkjøkken, særlig hvis du vil ha en enkel løsning eller ikke har så mye erfaring.

Turbrenneren som du kan stole på

En god brenner sørger for gode turopplevelser og velsmakende måltider. Det er ikke alltid like enkelt å vite om man bør velge multifuelbrenner, gassbrenner eller andre typer turbrennere. Det er imidlertid mange fordeler ved å velge spritbrennere. De er som nevnt svært pålitelige i bruk. De er dessuten meget enkle å håndtere, og du trenger heller ikke så mye erfaring i forkant for å bruke dem. Du heller rødspriten over i en slags beholder, også kalt for en kopp, og fyrer på. Dette er derfor et godt valg for nybegynnere. Du må imidlertid være påpasselig ved svært høye temperaturer om sommeren, ettersom rødsprit er lett antennelig. Hvis du er usikker på hvilken turbrenner du bør velge, kan du tenke over i hvilke årstider du skal bruke den. Spritbrenneren er svært allsidig og kan brukes vår, sommer og høst. De kan brukes så lenge temperaturen er over -5 grader. Det tar litt tid å koke opp vann på grunn Trangia 27-3 HAav lavt trykk, og du bør derfor beregne god tid når du skal lage middag. Du bør også ha med deg endel rødsprit, dersom du skal på langtur og ikke har tilgang til bensinstasjoner eller jernvarehandler. Du trenger nemlig en god del brensel for å bruke rødspritapparater. Til gjengjeld er rødspritbrennere vedlikeholdsfrie, siden de er så enkle i bruk.

Kjøp pålitelig utstyr til turkjøkkenet ditt

Du bør også passe på å kjøpe brennertilbehør når du først er i gang. Addnature har alt fra fotstøtter, beholdere til stormkjøkken, håndtak, vindskjerming og pakninger. Vindskjerming er spesielt praktisk når du skal ut på tur, særlig hvis det er mye vind i området. Det er ikke alltid like enkelt å finne et sted som er tilstrekkelig skjermet. Vi har dessuten spritbrennere fra forskjellige merker, samt steikepanner og gryter. Du kan dermed få et praktisk og bra stormkjøkken til en rimelig pris. Hos oss ligger alt til rette for at du skal ha en hyggelig turopplevelse.