Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Multifuelbrennere

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Turbrennere for store og små utflukter

Du har alltid mulighet til å lage deg et godt måltid på turen når du har med deg multifuelbrennere. Du kan stole på dette utstyret, selv i ekstreme værforhold. Som navnet tilsier, er dette turbrennere som kan brukes med forskjellige typer drivstoff. Multifuelbrennere er egnet for de fleste typer brensel, noe som er svært praktisk både ved ekstrem kulde og brennende varme.

Hvordan velge riktige brennere

Dersom du er usikker på om du bør velge multifuelbrennere, spritbrennere, gassbrennere eller bensinbrennere, er det flere faktorer du bør tenke over. En multifuelbrenner kan fyres med diesel, bensin og parafin. Enkelte modeller kan også fyres med gass. Driftsprinsippet er ganske enkelt. Du skaper et overtrykk ved å pumpe inn i drivstofflasken og åpne ventilen, før du slipper inn litt drivstoff i brenneren. Nå kan du fyre på. Om kort tid begynner brennerhodet å omdanne drivstoffet til gass og slipper det ut gjennom dysene. Det å ha et godt kokeapparat, brenner eller stormkjøkken er svært viktig når du skal være på reisefot en stund. Få ting er bedre enn å sette seg utenfor teltet og nyte et varmt, Primus OmniLite Tivelfortjent måltid. Dersom du skal begi deg ut på lange turer eller til utlandet, kan det være en stor fordel å bruke en multifuelbrenner. Da er du nemlig sikker på at du får tak i drivstoff som du kan bruke. De er også praktiske om vinteren, ettersom pumpen sørger for at trykket ikke er et problem i kulden. Du koker raskt opp vann og de veier lite. Du bør imidlertid sørge for at du øver deg litt på forvarmingen før du begir deg ut på langtur.

Husk å kjøpe brennertilbehør

Det kan lønne seg å kjøpe et vindskjermingssett sammen med multifuelbrenneren, ettersom det vanligvis ikke pleier å medfølge brennerne. Uten vindskjerming er du avhengig av å finne et skjermet sted for å fyre på, og det er ikke alltid like enkelt. På addnature.no finner du mye forskjellig brennertilbehør som gjør det enklere å bruke brennerne, inkludert vindskjerming. Du finner også forskjellig serviceutstyr her hos oss, slik at du enkelt kan vedlikeholde brenneren ute på tur. Ta en titt med en gang for å se hvordan vi kan forenkle turopplevelsen din. Vi har mange forskjellige modeller, merker og varianter, slik at du kan filtrere søket og enkelt få opp din favoritt. Hvis du er usikker på hva du skal velge, er det bare å bla gjennom sortimentet og ta en titt på produktbeskrivelsene.