Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger til vinterens pudderjakt

Bensinbrennere

2 Produkter
Filter
Nullstill

Vekt i g

g
g

Merker

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
MSR XGK-EX Multifuel komfyr
MSR XGK-EX Multifuel komfyr
MSR
XGK-EX Multifuel komfyr
Veil. pris 2 719 kr 2 439 kr
gratis frakt
- 10 %
Soto Muka Stove
Soto Muka Stove
Soto
Muka Stove
Veil. pris 1 939 kr 1 789 kr
gratis frakt

Ingenting slår et måltid under åpen himmel

Er du som oss i Addnature, så skulle du gjerne ha spist ute hele året uansett vær og forhold. Med matpakken i sekken er det lett å gå lengre på tur, men det er ikke mye som slår et varmt måltid ute i det fri.Optimus Svea Open bensinbrenner på Addnature Når det ikke bare er å stable tørr ved på et trygt sted og du ikke får fyr så er bensinbrennere noe av det mest geniale som du kan ha i sekken. De er den essensielle delen i et stormkjøkken og lar deg lage mat selv når været markerer seg. Med en millimeters evne til å regulere flammen, har du full kontroll og kan kokkelere frem smakfulle retter. Når du så lett kan stille inn flammen er det enkelt å la en suppe småkoke og likevel kunne justere flammen opp nok til å koke egg. Med opp til 50 minutters brennetid med full flamme på en full beholder, har du god tid til å lage og servere et 1000 stjerners måltid.

Praktiske størrelser og enkle å bruke

De nyeste bensinbrennerne er kompakte og pålitelige uansett vær, og det viktigste av alt så røyker de ikke. Vi har bensinbrennere som særlig klatrere er glad i, fordi de er så kompakte at de er enkle å ta med og kan brukes nesten overalt. Det er det enkle designet i en nesten skuddsikker messing holder bensinbrennerne robuste og flere modeller har ingen løse deler som kan plasseres feil. Andre modeller har flere kokeplater slik at du kan lage flere retter samtidig. Det kan være en fordel når dere er flere på tur.

En liten pause

Bensinbrennere trenger ikke å ta stor plass i sekken og et stormkjøkken kan gjøres så enkelt som mulig for at du skal slippe å bære tungt på turen. Det kan faktisk gjøres så enkelt at du tar det med deg bare for å varme kaffe til koppen når du kommer til den utsikten som du liker så godt. Den minste, mest kompakte er ideell for de fjellturene som du tar alene eller de turene der vekten og pakkevolumet er viktig når du pakker.