Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
XMAS: -20% rabatt på utvalgte produkter
Frakte mat sikkert og enkelt
Her finner du flere ulike varianter av beholdere, bokser og løsninger for transport av mat. Du finner flere forskjellige størrelser og materialer, men først og fremst i rustfritt stål, som har en eminente fordelen av å lett kunne rengjøres og bidra med økologisk og bærekraftig oppbevaring i lang tid fremover.

Bokser og Beholdere

18 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

 • Gul
 • Grønn
 • Rosa
 • Rød
 • Blå
 • Hvit
 • Svart
 • Gjennomsiktig
 • Turkis
 • Sølv

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
GSI Lexan M girkasse
GSI Lexan M girkasse
GSI
Lexan M girkasse
Veil. pris 309 kr 299 kr
XMAS
GSI Lexan XL girkasse Transparent
GSI Lexan XL girkasse Transparent Transparent
GSI
Lexan XL girkasse Transparent
Veil. pris 479 kr 459 kr
GSI Lexan L girkasse Transparent
GSI Lexan L girkasse Transparent Transparent
GSI
Lexan L girkasse Transparent
Veil. pris 459 kr 429 kr
XMAS
CAMPZ matkasse i rustfritt stål M 850 ml sølv
CAMPZ matkasse i rustfritt stål M 850 ml sølv sølv
CAMPZ
matkasse i rustfritt stål M 850 ml sølv
109 kr
XMAS
Light My Fire SnapBox Original BIO 2-pakke Rosa/Grønn
Light My Fire SnapBox Original BIO 2-pakke Rosa/Grønn Rosa/Grønn
Light My Fire
SnapBox Original BIO 2-pakke Rosa/Grønn
106 kr
CAMPZ matkasse i rustfritt stål L 1000 ml sølv
CAMPZ matkasse i rustfritt stål L 1000 ml sølv sølv
CAMPZ
matkasse i rustfritt stål L 1000 ml sølv
119 kr
XMAS
Trangia Matlåda 212
Trangia Matlåda 212
Trangia
Matlåda 212
98 kr
Sea to Summit Søppel Liten 10l
Sea to Summit Søppel Liten 10l
Sea to Summit
Søppel Liten 10l
Veil. pris 399 kr 289 kr
- 28 %
Light My Fire SnapBox Oval BIO 2-pk Gul/Blå
Light My Fire SnapBox Oval BIO 2-pk Gul/Blå Gul/Blå
Light My Fire
SnapBox Oval BIO 2-pk Gul/Blå
109 kr
CAMPZ matkasse i rustfritt stål S 700 ml sølv
CAMPZ matkasse i rustfritt stål S 700 ml sølv sølv
CAMPZ
matkasse i rustfritt stål S 700 ml sølv
109 kr
XMAS
Trangia Matlåda 210
Trangia Matlåda 210
Trangia
Matlåda 210
109 kr
XMAS
Trangia Matlåda 211
Trangia Matlåda 211
Trangia
Matlåda 211
119 kr
XMAS
GSI pepperkvern
GSI pepperkvern
GSI
pepperkvern
159 kr
XMAS
XMAS
ECOlunchbox Lekkasjesikker Burk seal kopp Solo sølv/turkis
ECOlunchbox Lekkasjesikker Burk seal kopp Solo sølv/turkis sølv/turkis
ECOlunchbox
Lekkasjesikker Burk seal kopp Solo sølv/turkis
Veil. pris 449 kr 229 kr
- 49 %
Primus CampFire brukssekk
Primus CampFire brukssekk
Primus
CampFire brukssekk
329 kr

Oppbevaringsutstyr for camping og fritid

Naturen byr på mosjon og mental velvære, og det er viktig å komme seg ut i friluft uansett alder og prestasjonsmål. For mange er en fin tur ensbetydende med gode raster og deilige måltider. Med et smidig og portabelt utendørskjøkken og et rikt utvalg av bokser og beholdere kan du opprettholde en høy standard som friluftskokk. Utendørs matlaging er morsomt og inspirerende, uansett om du har med deg ingrediensene hjemmefra, eller du tar for deg av det som er tilgjengelig i naturen. Med oppbevaringsmuligheter som holder matvarene delikate og innbydende, også etter en svett dag i sekken, kan du ordne næringsrike og energigivende retter for deg selv og resten av familien. Å kunne nyte fellesskapet rundt et appetittvekkende måltid i friluft, det er hverdagsluksus som bidrar til trivsel og et ønske om å oppsøke naturen igjen og igjen.
Vi har bokser og beholdere produsert i holdbare materialer, i klassisk og funksjonell design med gjennomførte detaljer. Med solide konstruksjoner og pålitelig lukning holder de skolematpakken fresh og fin til lunsjtid! Er du en luksuskokk på øvre del av campingskalaen, legger våre oppbevaringsløsninger til rette for matlagning med utsøkt finish for hele turfølget.
ECOlunchbox bokser

Planlegging av utendørsmåltider

Muligheten for å fordele maten utover er uvurderlig dersom du skal på overnattingsturer og oppholde seg i friluft over tid. Et bredt utvalg av bokser og oppbevaringsremedier er supert når du skal frakte med deg matvarer hjemmefra, eller for å oppbevare ingredienser og matrester mens du er på vandring.
Skal du ha flere overnattinger i fjellet, er det viktig å legge en plan for bespisningen underveis. Holdbarheten på de ulike matvarene bestemmer i hvilken rekkefølge de bør brukes. Hvilken proviant bør du ha med deg? Skal den medbragte maten holde til hele oppholdet, eller forventer du å supplere med ingredienser fra jakt eller fiske? Hvor mye vekt kan du tillate deg å frakte med deg fra sted til sted? Lette tørrprodukter er naturlige kjerneprodukter på lange utflukter i så måte, men med riktige oppbevaringsbeholdere kan du også ta med mer ømtålige ingredienser.
Vi har praktiske bokser med tett rom for hendig oppbevaring av fuktige og bløte matvarer som har best av å blandes like før inntak. Med kjølebokser og beholdere med kjøleelementer i lokket kan du forlenge ferske varers levetid, slik at du kan fordele næringsrike og godt sammensatte måltider utover turperioden. Våre plastbokser med separate rom holder maten din fresh og fristende til du kan pakke opp sekken for å rigge til ditt utekjøkken. Eco-lunsjbokser laget i helsevennlig stål sikrer deg en påvirkningsfri oppbevaring, der materialet ikke gir fra seg skjemmende smak som kan sette seg i maten.

Varmebehandling av mat

Går du for tubeost og kjapp oppvarming av posemat når du er på tur, eller legger du opp til tidkrevende retter som tilfredsstiller både magen og øynene? Med litt forberedelser i forkant av turen kan du legge grunnlaget for mange smakelige måltider. Skal du ta kjøkkenet utendørs, trenger du stabile og brukervennlige oppvarmingsinnretninger. Med noen basisvarer fra hyllene hjemme, litt nyplukket sopp, fersk fisk eller kjøtt kan du trylle frem fristende og mettende måltider med enkle midler. Vi har sammenleggbare kullgriller, vedovner og stormkjøkken med gass- eller spritdrevet flamme, som gir deg alt du trenger av steke- og kokemuligheter utendørs.

Matglede på tur

Du trenger påfyll av mat enten du er i skogen i nærområdet eller på værutsatte campsites på høyfjellet. Er du på ekstremturer, kan du ikke tillate deg all verdens av oppakning. Tiden som går med til matlaging må minimeres, og redusert koketid sparer brensel, så enkelt er det. Men med medbragte skatter i tette beholdere kan selv de enkleste måltider oppleves som en fest!
Det er mye hygge og velvære i å samles rundt leirbålet. Det å koke opp litt vann i en svartbrent kjele for tilbereding av en nærende suppe, ja det er lykke. Dedikerte vandrere som vet å sette pris på gode og næringsrike matsammensetninger, tåler ofte litt ekstra oppakning når de vet hvilke gastronomiske gleder som venter. Et godt måltid i friluft gir deg overskuddet og energien tilbake etter lange vandringsøkter. En hyggelig matsituasjon danner grunnlaget for at både barn og voksne kan senke skuldrene og virkelig ta til seg inntrykkene fra omgivelsene rundt seg.