Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Varen du leter etter er desverre utsolgt. Vennligst fyll inn din e-postadresse så informerer vi deg når den er tilgjengelig igjen.
Exped

Exped DownMat UL 7 LW

2 799 kr
1 530 kr
- 45%
Inkl. moms, gratis frakt
Beklager, denne varen er desverre utsolgt.
Jeg ønsker å bli varslet når produktet er tilgjengelig igjen

Betal enkelt i mindre avdrag
  • Bestill innen 6 t. 3 min., og vi sender i dag3
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • 100 dagers returrett gratis retur
Produktbeskrivelse

En lettere variant av Downmat LW - veier 375 gram mindre!

Denne ultralette versjonen av Downmat har samme høye R-verdi som originalversjonen men veier betydelig mindre å har en mindre pakkevolum. Downmat UL har et lettere yttermaterial å er uten den innebygde pumpen for å holde vekten nede. Istedenfor kommer den med en Schnozzel Pumpbag. Pumpeposen går også å brukes som en vanntett kompresjonspose i ryggsekken å passer perfekt til for eksempel dunsoveposer.

Yttermaterialet er et laminat av ultralett polyester og en lufttett TPU-film. Høyfrekvenssveisede sømmer og ventiler tilbyr deg sterkest mulige metode for sammenslåing, noe som garanterer lufttettheten. Det lette stoffet som brukes i Downmat UL er ikke like slitesterk som på originalen. Garantitiden er derfor senket til 2 år. For kraftigere bruk rekommanderer vi å velge vanlige Downmat.

Et vanlig liggeunderlag er nødt til å være tykk for å beskytte mot ujevn underflate. Exped har løst dette med en oppblåsbar madrass som er fylt med gåsedun, et alternativ som er 3 ganger varmere og som gjør det å ligge på ujevnt, hard mark, uten problem!

Pumpeposen er til for å beskytte dunet mot fukt og innfor ventilen ligger det en ekstra skumgummi barriere som hindrer dunet fra å komme i kontakt med fukt og fra å feste seg i ventilåpningen. Madrassen har to ventiler. For å unnvike absorbering av fukt er madrassen fuktbehandlet, en velprøvd og hardt testet egenskap.

Exped Downmat UL har vunnet European Outdoor Industry Award 2011 som årets produkt, Editiors Choise 2012 blant annet i ukebladet Outdoor.

Mål: 197 x 65 x 7 cm
Vekt: 735 g
Pakket størrelse: 27 x 10 cm
Laveste temperatur: -24°C
R- verdi: 5,9

Om du vil ha gullkant på fjellturen kan du komplettere med Chair Kit M som gjør slik at du kan bruke madrassen som en stol. Stolreimen kan sitte fast i madrassen selv når du sover og underdelen er av samme material som Expeds teltgolv, noe som betyr at du får ekstra beskyttelse når du for eksempel skal sove rett på marken.

Exped bruker bare dun som er plukket fra døde fugler. Dunet er en biprodukt fra matproduksjon i Kina.

Detaljer

  • Kjønn: Unisex
  • Modellår : 2016
  • Varenummer : 413298
Produktonmtaler
5
1 Omtaler
5 Stjerner
1
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0

Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.