Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Spar opptil 50% i vårt sommersalg*

DownMat 7M

ID: 413194

- 20 %
2.289 kr
1.829 kr
Mva inkludert., gratis frakt
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Request product

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Standard levering om 1-4 virkedager

Beskrivelse

Exped DownMat 7M

Et innoativt liggeunderlag fullspekket med teknologi! 

Expeds liggeunderlag slår de fleste andre løsningene både når det kommer til komfort, vekt og pakkevolum. Om man kombinerer alle disse tre parameterne så har vi en solklar vinner. 7 står for tykkelsen i cm og M står for lengde.

Et vanlig liggeunderlag er nødt til å være tykk for å beskytte mot ujevn underflate. Exped har løst dette med en oppblåsbar madrass som er fylt med gåsedun, et alternativ som er 3 ganger varmere og som gjør det å ligge på ujevnt, hard mark, uten problem! Yttermaterialet er både lett og slitesterkt, noe som gir deg et liggeunderlag av høy kvalitet som holder i mange år.

Takket være den innebygde umpen som du pumper med hendene kan du fylle opp madressen på ca. 1 minutt. Madrassen har to ventiler en for oppblåsing og en for å sleppe ut luft. Innenfor ventilgen ligger en lettskumbarriere som hindre at dunet kommer i kontakt med fukt og fra å tette igjen ventilen. Dunet i madressen er silikonbehandlet slik at fukt ikke absorberes. Dette har blitt testet både nøye og over lange perioder.

Yttermaterialet er laminert polyester. Høyfrekvenssveisede sømmer og ventiler tilbyr deg sterkest mulige metode for sammenslåing, noe som garanterer lufttettheten.

Exped Downmat har vunnet European Outdoor Award, som årets produkt.

Størrelse: 183 x 52 x 7 cm
Vekt: 860 g
Pakkestørrelse: 23 x 16 cm
Vekt, fyll: 170 g
Temperatur: -24°C

Om du vil ha gullkant på fjellturen kan du komplettere med Chair Kit M som gjør slik at du kan bruke madrassen som en stol. Stolreimen kan sitte fast i madrassen selv når du sover og underdelen er av samme material som Expeds teltgolv, noe som betyr at du får ekstra beskyttelse når du for eksempel skal sove rett på marken.

Exped bruker bare dun som er plukket fra døde fugler. Dunet er en biprodukt fra matproduksjon i Kina

Spesielle funksjoner

STANDARD 100 by OEKO-TEX

STANDARD 100 by OEKO-TEX er en sertifisering som sikrer at et produkt er testet for stoffer som er skadelige for menneskers helse. Hvert trinn i produksjonen og hver komponent blir testet, slik som stoff, tråd og knapper, og standarden revideres årlig for å være i tråd med den nyeste lovgivningen og vitenskapelig forskning.

Responsible Down Standard (RDS)

Responsible Down Standard (RDS) har som mål å sikre at dun og fjær kommer fra dyr som har fått dekket sine ernæringsmessige, fysiske og emosjonelle behov. Dette betyr at tvangsfôring og levendeplukking er forbudt, og at hele forsyningskjeden evalueres fra gård til sluttprodukt.

R-verdi

R-verdien (=varmeoverføringskoeffisient) indikerer hvor godt matten leder varme og brukes til å angi dens isolasjonsegenskaper. Jo høyere R-verdi, jo bedre isolerer matten i forhold til hvor mye varme som går tapt gjennom den. Derfor kan R-verdien brukes til å vurdere temperaturegenskapene til isolasjonsmatter.

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Tur, Lange turer, Korte turer
Hovedinformasjon
Designtype:
Dunmatte
Produkt:
komfort
R-Value:
5.8
Minimumstemperatur:
-24 °C
Bærekraftsstandard
Bærekraftsertifiseringer:
STANDARD 100 by OEKO-TEX
Bærekraftsertifiseringer:
Responsible Down Standard (RDS)
Dimensjon
Tykkelse:
70 mm
Tykkelse på matten:
komfort
Parlomgsstørrelse:
23 x 16
Vekt:
860 g
Lengde (cm):
183 cm
Bredde (cm):
52 cm
Modellår
2021
Artikkelnummer
413194

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.