Online sykkelbutikk
Peak Friday - opptil -70% | Kun 26. - 29. november
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

DownMat 7M

ID: 413194

Peak Friday Deal
2.289 kr NOK
Mva inkludert., gratis frakt

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.

Beskrivelse

Exped DownMat 7M

Et innoativt liggeunderlag fullspekket med teknologi! 

Expeds liggeunderlag slår de fleste andre løsningene både når det kommer til komfort, vekt og pakkevolum. Om man kombinerer alle disse tre parameterne så har vi en solklar vinner. 7 står for tykkelsen i cm og M står for lengde.

Et vanlig liggeunderlag er nødt til å være tykk for å beskytte mot ujevn underflate. Exped har løst dette med en oppblåsbar madrass som er fylt med gåsedun, et alternativ som er 3 ganger varmere og som gjør det å ligge på ujevnt, hard mark, uten problem! Yttermaterialet er både lett og slitesterkt, noe som gir deg et liggeunderlag av høy kvalitet som holder i mange år.

Takket være den innebygde umpen som du pumper med hendene kan du fylle opp madressen på ca. 1 minutt. Madrassen har to ventiler en for oppblåsing og en for å sleppe ut luft. Innenfor ventilgen ligger en lettskumbarriere som hindre at dunet kommer i kontakt med fukt og fra å tette igjen ventilen. Dunet i madressen er silikonbehandlet slik at fukt ikke absorberes. Dette har blitt testet både nøye og over lange perioder.

Yttermaterialet er laminert polyester. Høyfrekvenssveisede sømmer og ventiler tilbyr deg sterkest mulige metode for sammenslåing, noe som garanterer lufttettheten.

Exped Downmat har vunnet European Outdoor Award, som årets produkt.

Størrelse: 183 x 52 x 7 cm
Vekt: 860 g
Pakkestørrelse: 23 x 16 cm
Vekt, fyll: 170 g
Temperatur: -24°C

Om du vil ha gullkant på fjellturen kan du komplettere med Chair Kit M som gjør slik at du kan bruke madrassen som en stol. Stolreimen kan sitte fast i madrassen selv når du sover og underdelen er av samme material som Expeds teltgolv, noe som betyr at du får ekstra beskyttelse når du for eksempel skal sove rett på marken.

Exped bruker bare dun som er plukket fra døde fugler. Dunet er en biprodukt fra matproduksjon i Kina

Kundemeninger

3.8
5 Kundevurderinger
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
2
5 Stjerner
2
Fjern alle filtre
Exped DownMat 7M
Per
Bra, men!
Oversatt fra Svensk Til originalen
En veldig god og super varm liggeunderlag. Det kan ta litt tid før du går inn i teknologien for å bare pumpe den opp. Dessverre falt våre første 2 i limingen ?? Vet ikke om det var for varmt for dem om sommeren eller hva som skjedde. Men vi har fått nye på garantien.
18.10.2021
Exped DownMat 7M
Åsa
Varm og behagelig soveflate!
Oversatt fra Svensk Til originalen
Enkelt og enkelt å pumpe opp soveflaten med den innebygde pumpen. Varm og behagelig soveflate. Anbefales!
24.10.2019
Exped DownMat 7M
Carl
Etter 7 års bruk
Oversatt fra Svensk Til originalen
Etter å ha testet dette materialet i sju år, har jeg nå funnet sine fordeler og ulemper. Jeg har brukt basen i både sommer og vinter i Himalaya, Arktis og de svenske skoger. Det tok en stund før jeg skjønte at du kan feste munnstykket på posen så de første turene var litt klønete å pumpe opp madrassen med posen, de i stedet jeg holdt posen mot ventilen. Etter 120 + netter på bakken begynte å lekke, men med reparasjonssett er nå tett igjen. Jeg har det flommet flere ganger, men etter tørking, er det ned ikke klumpete, veldig mye og jeg sove godt om det fortsatt. Det er varmt og mykt, har gjort meg sove med sovepose langt ut på høsten og tidlig på våren, selv i fjellene. Negativt: Hvis den nederste blir veldig skitne av støv, skitt, sand og leire, er det hardt på å få helt ren igjen. Det virker fast. Ingenting skitne sovepose og lignende, men det ser litt tørt. Det er litt tung (den forrige versjonen med pumpe i pose) Possitivt: Varm, holdbar, lett å pakke opp og ned
01.06.2016
Exped DownMat 7M
Olle
Varm og komfortabel
Oversatt fra Svensk Til originalen
En helt fantastisk madrass. I kaldt vær er det som ligger på en varmepute. Veldig praktisk når du har lært hvor mye (lite) luft som skal pumpes inn. Hvis du lar det bli rullet ut noen timer før pumping, sparer du mange pumpeslag. Anbefales!
11.12.2015
Exped DownMat 7M
Johan
Downmat er dårlig
Oversatt fra Svensk Til originalen
Som tittelen sier, dette er ikke et godt produkt, jeg nå ikke bare har møtt blindgjengere ... I tillegg til prisen som er for høy, jeg har to grunner. Det ene er å liggundrlaget alldelens tar for mye tid og energi på å pumpe og det krever nesten vanskelig å stå å gjøre det, noe som kanskje ikke har vært etter en lang dag på fjellet ... Den andre grunnen er at luften går ut av bakken. Jeg har ikke sovet en natt uten at omtrent halvparten av luften forsvant fra, og dette uten hull eller lekkasjer oppdages og dette også i mange forskjellige ned maten. Konsekvensen av dette er at det ikke er ja fryse om vinteren. Jeg vil sende tilbake produktet, og anbefaler andre å sette pengene sine i trygge spill. Det morsomme er at alle div utendørs butikker si at dette produktet er superb ... Hrm jeg si om det. / John <div class = 'omtale overskrift pro'> Positiv: </ div> One støtter selskaper med penger <div class = 'omtale overskrift con'> Negativt:. </ Div> pris, komfort og funksjon.
11.12.2015