Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
Klatretak
Ergo holds
Ergoholds skapes av Fugu Sports som sammen har mer enn 40 års erfarenhet fra klatring. Med fokus på å produsere klatregrep og klatrevegger lager de alt fra små enkle klatrevegger i plywood, til mer avanserte vegger i tredimensjonale struktur. Ergo hold ser på klatring som et positivt verktøy og jobber for å gjøre klatring til en aktivitet som bygger et livslangt velvære blant alle mennesker.

Ergoholds

3 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Gul
  • Blå
  • Fargerik

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Ergoholds Sport Klatring holder 13 stykker Blå
Ergoholds Sport Klatring holder 13 stykker Blå Blå
Ergoholds
Sport Klatring holder 13 stykker Blå
Veil. pris 469 kr 299 kr
- 36 %
Ergoholds Sport Klatring holder 13 stykker Gul
Ergoholds Sport Klatring holder 13 stykker Gul Gul
Ergoholds
Sport Klatring holder 13 stykker Gul
Veil. pris 469 kr 299 kr
- 36 %
Ergoholds Home Gym Kit Mix Klatring holder 60 + 20 hold Fargerik
Ergoholds Home Gym Kit Mix Klatring holder 60 + 20 hold Fargerik Fargerik
Ergoholds
Home Gym Kit Mix Klatring holder 60 + 20 hold Fargerik
Veil. pris 2 029 kr 1 169 kr
gratis frakt
- 42 %

Klatretak for alle forutsetninger

Ergoholds er et svensk merke som produserer klatretak av høy kvalitet. Folkene bak merket er selv klatrere som brenner for klatresporten, og som har mange års erfaring med klatring. Merket har en filosofi om at hvem som helst skal kunne oppleve gleden av klatring, uansett hvilke forutsetninger de har. Det har ikke noe å si om man er liten eller stor, sterk eller svak. Det er du selv som setter dine egne mål – og Ergoholds hjelper deg med å nå dem. Klatring handler om å utfordre seg selv fysisk og mentalt, men også om å ha det gøy underveis. Med et sett med Ergoholds på klatreveggen, har du alt du trenger for å kunne klatre hele veien til topps.

Allsidighet

Ergoholds tilbyr klatretak til klatrere på alle ulike nivåer – fra nybegynnere til eksperter, og for barn så vel som til voksne. Ergoholds produserer klatretak for konkurranser, til klatresentre, skoler og private hjem. De har et fokus på allsidighet ved at klatretakene deres skal passe til en rekke ulike klatrevegger. De kan brukes på alt fra flate klatrevegger av tre til de mest avanserte 3D-veggene. Klatretakene fra Ergoholds representerer sikkerhet, kreativitet og utfordringer. Klatring skal nemlig være morsomt å drive med. Det skal både utfordre klatrerens styrke, utholdenhet, smidighet og problemløsningsevne. Med Ergoholds kan du gjøre alt dette, og være sikker på at du står trygt i klatreveggen mens du gjør det.

Klatretak i alle slags former

Her på Addnature finner du en rekke av Ergholds klatretak i en rekke ulike utforminger og farger. Hvis du ønsker å gjøre klatreveggen mer barnevennlig, har Ergoholds flere klatretak for barn som passer utmerket for små klatrere. For en større og mer allsidig klatrevegg, kan vi anbefale et sett med ulike klatretak for hele familien. I tillegg til alt dette, kan vi også tilby treningsbjelker fra Ergoholds. Disse lar deg trene styrke i armer og fingre, slik at du kan forberede deg til din neste utfordring i klatreveggen – perfekt for deg som har begrenset med plass til treningsutstyr. Ergoholds byr på allsidige løsninger for klatrere på alle nivå – det er bare å velge og vrake blant vårt utvalg av klatreprodukter fra Ergoholds!