Dynafit

(40 Produkter)
DynafitBrandHeader
Dynafit

Dynafit – Speed up

Dynafit begynte å produsere slalåmstøvler på 50-tallet. I 1976 vann Franz Klammer OL-gull i et par klassiske Dynafit-støvler. I dag er sortimentet for vinter helt innrettet på alpint og topptursutstyr, mens resten av året ligger fokuset på høyalpint og multisport.

SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Dynafit på addnature.no

Kompromissløse Dynafit på addnature.no

Dynafit er utviklet som et helhetlig tilbud til toppturfantasten. Med oppstart i 1950 og med første klypestrammede skistøvel på markedet 15 år senere, var eventyret i gang for legendariske Dynafit. Dynafit sikter mot fjelltoppene, og med snøleoparden som emblem signaliseres tydelig deres ledende verdier; hurtighet, letthet, prestasjon og teknologi.
I 1973 vinner Franz Klammer utfor i Dynafits støvler, og tre år senere topper han det hele med å ta OL-gull i utfor i Innsbruck. Fra 1974 til 1983 har åtte World Cup gullvinnere i utfor Dynafit-støvelen på foten når de raser over målstreken! I 1983 lanseres Tourlite, den til da letteste ski- og klatrestøvel i verden. I årene som følger kommer de med den ene innovasjonen etter den andre, og var blant annet først ute med Gore Tex støvelen. Med aktive alpinutøvere som partnere, ble nye lettvekts bindinger utviklet, og imponerende nok er de fortsatt etterspurt nå 30 år etter! I dag satser de på å levere fjellutstyr til alle fire sesonger. I tillegg til alpint og toppturutstyr har de utvidet med klær og løpesko til ulike multisportsgrener.
Hos oss finner du Dynafit-produkter innen kategoriene:
  • Støvler, randonee og freeride
  • Skiklær og løpeklær
  • Terrengløpesko
  • Prisvinnende lettvekts racingski for ambisiøse kjørere
  • Karbonfiberstav med butterfly trinse
  • Skifeller og voks

Høykvalitets randonee- og freeridestøvler

Med eleganse og sikkerhet i hver minste detalj, utvikler Dynafit nå som før ledende skistøvler på markedet. På Addnature.no har vi tatt inn et utvalg støvler fra denne kvalitetsleverandøren, slik at du er sikret den beste støvelen for akkurat ditt behov.
Vi kan tilby fiberglass titan-sko, ideell for fart, og myk nok til å takle vanskelige snøforhold. Eller hva med en klassisk allrounder som kan passe både nybegynnere og viderekomne? Med enkel betjening er den lett å tilpasse individuelt. I det eksklusive segmentet finner du fremoverlente toppturstøvler som også er super til heisbasert frikjøring. De tåler store snødybder, og gir deg en flott kombinasjon av presisjon og frihetsfølelse. Vipp dem over i gåmodus og du er klar for en behagelig gåtur i fjellet! Med et stort gåutslag får du lengre steg og støvelen blir mer komfortabel både på flatmark og i bratte fjellsider. Lås støvelen i kjøremodus, og det er bare å nyte de gode kjøreegenskapene!

Profesjonelle lettvektssko for trailløping

Skal du begi deg ut på tøffe fjellrace eller konkurranser i ulendt terreng, så er Dynafits lettvekts fjellsko et selvfølgelig valg. Med en solid såle og en presis passform er de designet for å takle korte og lange distanser i svært krevende omgivelser. Med en multipad midtsåle inspirert av snøleopardens pote, får du en super reaksjon mot underlaget, mens resten av sålen gir et enestående grep mot alt av underlag en dedikert atlet kan støte på i bratte fjellsider. Med terrengløpesko fra denne østerrikske leverandøren har du de beste forutsetninger for en flott løpeopplevelse selv i utfordrende partier med søle, skarpe steiner og bratte klyv. Med ekstremt god friksjon i sålen og et lavt midtsåledrop bevarer denne skoen all energi i steget.

Klær for fjell og friluftsliv

På addnature.no har vi alltid lagt vekt på friluftsliv og klatring, og ønsker å kunne tilby deg som kunde de beste løsningene på markedet. Derfor inkluderer vi tekniske bukser, jakker, skjorter og shortser fra Dynafit i vårt sortiment. Deres vindstopper jakker og bukser sikrer deg varmeregulerende komfort og en enorm bevegelsesfrihet med sitt pustende softshellmateriale. Finesser som impregnert finish, innvendige snøgamasjer og toveis glidelås i leggen er en selvfølge. Føl deg som ett med fjellene, og nyt friheten som frikjører i disse skiklærne, som spiller på lag med både eventyreren og værforholdene rundt.

Kompetanse og sosialt ansvar

Rundt om i verden har opp mot 50 Dynafit forhandlere etablert bransjebutikker med spesielt kompetente ansatte, for å gi deg den best mulige kundeopplevelsen. Med en inderlig dedikasjon til fjellsport, gir de deg fordeler i form av ekspertkunnskap, ekstra stort sortiment, og serviceverksted. Du gis muligheten for å teste støvler, ski og bindinger, og garanteres bytte om utstyret ikke passer.
Dynafit støtter Snow Leopard Trust i deres virksomhet med å beskytte den utrydningstruede snøleoparden, som med sin eleganse og fryktløshet danner bakteppe for Dynafits innovative utstyrsideologi. I tillegg til dette inngikk Dynafit i 2014 et langtidssamarbeid med det Internasjonale forbundet for fjellguider, noe de ser på som en enorm tillitserklæring.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå