Online sykkelbutikk
På farten i byen | Naviger i asfaltjungelen med stil

Douchebags

7 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Merker

Farge

  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Douchebags vesker
Douchebags – Better Journeys Through Smarter Travel Gear
Norske Douchebags startet sommeren år 2009. Veskene er utviklet i samarbeid med skiløpere, snowboardere, surfere, designere, ingeniører, flybagasje-personale og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet for å skape bærekraftige vesker som møter alles behov for transport, håndtering og brukervennlighet.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Douchebags The Base 15l dagsekk Svart
Douchebags The Base 15l dagsekk Svart Svart
Douchebags
The Base 15l dagsekk Svart
1.389 kr
gratis frakt
Douchebags The Hugger 20l dagsekk Hvit
Douchebags The Hugger 20l dagsekk Hvit Hvit
Douchebags
The Hugger 20l dagsekk Hvit
1.789 kr
gratis frakt
Douchebags The Scholar ryggsekk Svart
Douchebags The Scholar ryggsekk Svart Svart
Douchebags
The Scholar ryggsekk Svart
1.189 kr
gratis frakt
Douchebags The Backpack Hvit
Douchebags The Backpack Hvit Hvit
Douchebags
The Backpack Hvit
2.089 kr
gratis frakt
Douchebags The Avenue gatepakke Hvit
Douchebags The Avenue gatepakke Hvit Hvit
Douchebags
The Avenue gatepakke Hvit
1.689 kr
gratis frakt
Douchebags The Micro PU Leather Hvit
Douchebags The Micro PU Leather Hvit Hvit
Douchebags
The Micro PU Leather Hvit
789 kr 489 kr
- 38 %
Douchebags The Micro PU Leather Svart
Douchebags The Micro PU Leather Svart Svart
Douchebags
The Micro PU Leather Svart
689 kr 429 kr
- 38 %

Genialt reisetilbehør

Douchebags har utviklet det ultimate valget for skikjørere på farten. Transport av ski og sportstilbehør har aldri vært lettere. De har markedets letteste trillebagger for frakt av ski, i en unik sammenleggbar versjon som gir svært fleksible og stødige skioppbevaringsløsninger. Markante stropper og praktiske trillehjul i enden gjør håndtering av bagasjen til en enkel sak. Deres holdbare bagger og sekker tar like mye hensyn til bagasjelastere på Gardermoen som skikjøreren på vei til renn i Wengen.
Douchebags bagger

Norsk gründersuksess

Douchebags ble startet i 2009, og det sies at merket redefinerer begrepet reisetilbehør og frakt av sportsutstyr. Den norske gründeren Truls Brataas har designet stilsikre bagger for transport av sportsutstyr i samarbeid med skikjøreren Jon Olsson. De var skjønt enige om at baggene som var på markedet da, ikke var brukervennlige nok for aktive mennesker som var på farten verden rundt, på jakt etter neste heftige friluftsopplevelse. For mange profesjonelle snowboardere og skiutøvere er det mange reisedøgn i løpet av et år, med utallige samlinger og renn. Frakt av utstyr har lenge vært av et hazzle, og endringer måtte til! Det innovative eventyret ble til i samarbeid med NTNU og en rekke designere, surfere og skikjørere. Designerne tok sine toneangivende bestemmelser på bakgrunn av de tilbakemeldingene de fikk fra dem som står på brett, reiser med brett, sover med brett... Så ble ideene tatt videre til ingeniørene og teknikerne som utarbeidet sine ideer. Nye design ble utviklet, nye finesser ble testet, og snart var de første prototypene skapt, til glede for alle sportsglade reisende.
I dag leverer selskapet strømlinjeformede skibagger og kule vesker og ryggsekker med allsidig bruk for skikjørere, snowboardere, surfere og syklister. Med gjennomtenkte detaljer og enkle, men kompromissløse finesser har de raskt blitt en suksess. Douchebags har vunnet designpris på ISPO i 2014 og 2015, og de brukes av profilerte skikjørere verden over.

Plasseffektive skibagger med trillehjul

Douchebags velrennomerte skibagger har god lastekapasitet, beskyttende egenskaper og gir mulighet for å dra baggen etter deg ved hjelp av skulderstropp øverst. Kraftige trillehjul i bunnen gjør det lett for skiutøveren, den moderne vagabond, eventyreren og klassiske skibumsen å drasse med seg sine favorittski. Deres unike kompresjonsevne og sammenfoldbare egenskaper forvandler dem til en liten plasseffektiv ball som stues unna når de ikke er i bruk. Den solide konstruksjonen kan felles sammen ved hjelp av trestegs ribber som ligger i bunn og side. Den unike ribstrukturen gir en fantastisk stivhet og et effektivt beskyttende bur for god ivaretagelse av din bagasje. Skibaggene har tekniske detaljer og en brukervennlighet som er uovertruffen – ting skal funke, gang etter gang, og bidra til en enklere hverdag for aktive skikjørere. Den slankeste modellen tar ett par ski, mens deres største utgave håndterer to par ski eller ett par ski og bindinger, støvler og klær. Lengden på skibaggene er justerbar, Skulderreimen kan plasseres etter behov, alt etter som om du vil feste den ved håndtaket i toppen eller på siden. Henger du stroppen over skuldre og brystparti, får du en praktisk frigjøring av hendene.

Brukervennlige vesker og bagger med hook-up-teknologi

Et eget hook-up-system gjør at sekker og vesker kan festes sammen med skibaggene slik at de utgjør en helhetlig enhet. Du unngår lag på lag som henger og slenger, for en enkel passasje gjennom lange flyplasskorridorer. Deres bagger har lett tilgang og en stor åpning i front, med behagelige skulderstropper med mulighet for å bæres på ryggen. Alt deres utstyr er fremstilt i tykk polyester, med røffe og slitesterke glidelåser og grove buckles for en lett betjening av strammestropper.