Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.


Devold

(55 Produkter)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
devold_brandheader
Devold

Norway 1853

En av de store produsentene av ulltøy. Devold kontrollerer hele produksjonskjeden å kan derfor garantere glade sauer, ren ull, og myke behagelige plagg mot kroppen. Deres merinoull fra New Zealand og Australia er eksklusiv, myk og av høy kvalitet.

SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Devold på addnature.no

Ulleventyr fra Devold på addnature.no

Devold of Norway er et av verdens eldste produsenter av ullplagg, og produserer ullklær med gjennomtenkte funksjoner for både friluftsliv og sport. Med sitt allsidige utvalg av undertøy og mellombekledning er de et selvfølgelig valg til vårt sortiment av førsteklasses friluftsutstyr på Addnature.no.
God varmeregulering er førsteprioritert for alt friluftsliv. Med riktig bekledning fra innerst til ytterst, kan man fokusere på gleden ved prestasjoner og fri utfoldelse, både sommer og vinter. Et isolerende og pustende innerste lag av ull har i lang tid vært ansett som det ultimate for både frikjøreren på topptur og toåringen i barnehagen.
På addnature.no finner du Devold-produkter innen kategoriene:
  • Baby body
  • Shirts og longs til barn og voksne
  • Sports shirts
  • Ermeløs shirt i ullnetting
  • Mellombekledning: Hoods med doble lag av myke tekstiler
  • Sokker til barn og voksne

Profesjonell produsent av ullklær til friluftsliv og sport

Industribyggeren Ole Andreas Devold startet første Devoldfabrikk i 1853 på Møre. Etter å kommet hjem fra utenlandsstudier med mekanisk utstyr for strikking i bagasjen, startet han med strikking og veving av finere tøystoffer, tepper, undertøy, luer og skjerf. Senere kom den legendariske islenderen i produksjon, tiltenkt fiskere som virkelig trengte lunt tøy i storm og uvær. Da 1960-årene kom førte de med seg dramatiske omstillinger i tekstilindustrien, og i dag er virksomheten videreført i tre retninger. Devold of Norway AS produserer avansert sportsundertøy og fritidsbekledning, stillongser og ullgensere. Vernebekledning mot kulde, varme, statisk opplading og flammer, blir produsert under Devold Protection, og Fiberduk i Devold AMT. Firmaet har god kontroll med ullkvaliteten, og har i senere tid gått over fra å kjøpe ferdig garn, til å kjøpe ulltops for bedre å kunne sjekke opphavet og drive en så etisk fundert drift som mulig.

Høykvalitets ullprodukter til vinter og sommer

Devold har ulike produktlinjer innen sitt sortiment, der plaggene har ulike profiler i forhold til vekt, fukttransport, pusteegenskaper og isolerende evne. De satser på lett og isolerende ullbekledning til barn, dame og herre. Her er en favoritt for alle, også polfarere med behov for avanserte løsninger. Med delikate stoffer, flate sømmer og temperaturregulerende evner, er ull en trygg grunnutrustning for enhver friluftsentusiast. Sportsutøvere har mange flotte plagg fra Devold å velge mellom, og de ribbestrikkede trøyene sitter tett og godt mot kroppen. En kruset ulltråd inneholder mye luft og ventilerer godt, og gir deg den ekstra gode og tørre følelsen mot kroppen. Ull holder deg varm selv om du blir våt, og trådenes innhold av fettstoffet Lanolin gjør dem naturlig motstandsdyktig mot lukt. Ull er et must å ha som hovedplagg eller supplerende ekstraplagg i sekken for ustabile værforhold.
Ullprodusenten har utviklet populære tolags klær av polyester innerst og ull ytterst, en flott kombinasjon for dem som vil trene utendørs på vinteren. Devold har selvsagt utviklet ullbekledning også for deilige sommerdager, der man bare trenger de letteste stoffer for å ventilere svette ut, og beholde en svalende nærhet inn mot huden. Den nordiske sommeren kan by på skiftende værforhold, med 100 % ekstra fin og myk merinoull mot huden takler du temperatursvingningene på behagelig vis. For spesielt sensitive er dette et godt valg av ullundertøy, og med en vindtett ytterjakke er du også godt rustet mot kald vind. Den klassiske nettingtrøyen i ull kombinerer på suverent vis ventilasjon og isolasjonen som oppstår i mellomrommene i trøyen. Devold har utviklet en lettvektsvariant i singletutforming.

Samfunnsansvar

Devold of Norway AS etterstreber et godt dyrehold hos sine leverandører, og foretar jevnlige kontroller for å sikre at de høye etiske standardene etterfølges. De samarbeider med bønder i Australia og på New Zealand, og lykkelige ulldyr gir bakgrunn for den førsteklasses merinoullen som brukes i Devolds ulike produkter. Ren ull er lik ren samvittighet!
De tar sitt samfunnsansvar på alvor, og kontrollerer selv hele sin produksjonskjede. Størstedelen av produksjonen foregår i bedriftens egne produksjonsenheter. Et viktig aspekt ved samfunnsansvaret er arbeidsvilkårene for de arbeiderne som inngår i underleverandørenes produksjon. Devold har utformet egne standarder som må møtes for å sikre videre samarbeid. Forbud mot barnearbeid, vern om organisasjonsfrihet, dokumenterte helse-, miljø, og sikkerhets tiltak, og forbud mot diskriminering er kjerneverdier som må ivaretas for å få knytte sin produksjon opp mot Devolds meritterte merkevare.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå