Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Mot nye topper

Craft

4 Produkter
Filter
Nullstill

Størrelse

  • XS

Barnstørrelse

  • 74
  • 80

Skostørrelse

  • 34

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Craft Set juniorer Barn Svart
Craft Set juniorer Barn Svart Svart
Craft
Set juniorer Barn Svart
RRP 649 kr 189 kr
  • Versjoner: 74/80
- 71 %
Craft Essential vn ss skjorte Dame Svart
Craft Essential vn ss skjorte Dame Svart Svart
Craft
Essential vn ss skjorte Dame Svart
RRP 199 kr 119 kr
  • Versjoner: XS
- 40 %
Craft Classic Piké Dame Svart
Craft Classic Piké Dame Svart Svart
Craft
Classic Piké Dame Svart
RRP 289 kr 149 kr
  • Versjoner: SE 34 | XS
- 48 %
Craft Cool akselløse sokker 2-pakke Svart
Craft Cool akselløse sokker 2-pakke Svart Svart
Craft
Cool akselløse sokker 2-pakke Svart
RRP 169 kr 89 kr
  • Versjoner: EU 34
- 47 %

Kvalitetsprodukter fra Sverige

Craft er en ledende produsent av høykvalitets sportsklær fra Sverige. De leverer klær som er passer til de fleste former for trening, alt sammen utført i egenutviklede tekstiler. Om det for eksempel er sykling, løping eller klatring som du trenger klær til er det absolutt verdt å ta en titt på produktene fra Craft.

Eksperimentering ga resultater

Historien om Craft startet i den lille svenske byen Borås i 1973. På dette stedet var det allerede en stolt tradisjon med tekstilindustri som gikk langt tilbake. Her begynte Anders Bengtsson å eksperimentere for å finne et materiale som transporterer fuktighet bort fra kroppen under fysisk aktivitet. Han kom frem til en løsning med tre lag. Det første laget ligger inn mot huden der det trekker til seg fuktigheten og sender den utover. Craft Spirit FuseknitOver dette ligger det et lag som fungerer som isolasjon. Til slutt ligger det et ytterlag på utsiden av plagget som beskytter mot omgivelsene. Bengtsson testet ut løsningene han utviklet ved å blant annet veie klærne før og etter trening. Slik fant han ut hvor mye svette som ble absorbert av forskjellige typer stoff. Mye har endret seg siden selskapet startet opp, men fokuset på å eksperimentere seg frem til nye løsninger har de beholdt. Hovedkontoret ligger fortsatt i Borås, og de produserer i dag en lang rekke forskjellige plagg. Alt sammen basert på selskapets egenutviklede tekstiler.

Plagg tilpasset forskjellige aktiviteter

Selskapet har brukt sine unike tekstiler til å skape et stort utvalg av plagg siden oppstarten. Skal du ut og løpe kan finner du både shorts, sokker og T-skjorter blant produktene deres. Om det blir litt kjølig på turen har de også mange forskjellige jakker du kan ta på deg. For syklister er også det svenske selskapet en favoritt. I sortimentet herfra finner du bukser, sokker og jakker som passer perfekt når du vil opp i hastighet på sykkelsetet. De har også annet tilbehør, som for eksempel sykkelhansker som beskytter hendene og sikrer deg et godt grep om styret. Uansett hvilket produkt du velger kan du stole på at det er utført i høy kvalitet. Hos Addnature har vi som mål å gi deg de beste produktene når du skal ut på tur. Plaggene fra Craft har en naturlig plass i vårt utvalg, og vi oppfordrer deg til å ta en titt. Når du kjøper et plagg fra Craft nyter du godt av mange års erfaring fra dedikerte utviklere.