Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.


Cocoon

(22 Produkter)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Cocoon på Addnature.no

Portabel komfort fra Cocoon på addnature.no

”Som man reder så ligger man”, det gjelder også når man velger reisetilbehør for en weekend i storbyen eller en fottur i Alpene. Cocoon, som er basert i Østerrike, produserer ultralette og plassbesparende reiseeffekter som håndklær, nakkeputer, soveputer, soveposer og liggeunderlag som gir et fullverdig tilbud for god søvn om du er på et fly, på hyttetur eller i et telt. En god natts søvn burde være fast turfølge på enhver utfart!
Cocoons kolleksjon av artikler for lettvekts reise startet i 1989, og er fundert på lang egenerfaring fra reiseliv og fjellvandring. Fra litt klumpete og tunge utgaver i starten er det nå perfeksjonerte og delikate forbedringer som tilbys av en liten dedikert gruppe formgivere. Deres sortiment selges nå over hele verden, og målet er å hjelpe deg som forbruker med å oppnå god søvn også på tur, slik at du dagen etter kan våkne opp og glede deg over de eventyr som venter.
Hos oss finner du Cocoon produkter innen kategoriene:
  • Ultralight mikrofiber håndkle
  • Mummy Liners
  • Travel Sheets
  • Nakkepute, oppblåsbar til reise
  • Reisepute, oppblåsbar rektangulær
  • Kid Sack bomull

Høykvalitets reiselaken og soveposer

Reiselaken og innersoveposer gir deg muligheten for et hygienisk opphold på turisthytter og ungdomsherberge. Som innerpose i soveposen på teltovernattinger, legger du til et par velkomne varmegrader med en Mummy Liner fra Cocoon. Med minimalt med ekstra vekt, får du med dette tynne og pustende materialet bevart mer av din egen varme inne i soveposen. Opptil 5 graders økt temperatur kan komme godt med om du også tar turen ut på overnatting vinterstid. Er du i områder hvor det blir litt sølete, beskytter et reiselaken også soveposen mot støv og skitt. Travelsheet kommer i et vell av materialer, både mikrofiber, merino ull, silke og ulike bomullstyper. Mummy-liners tilvirkes i merinoull og thermolite-materiale.

Kompakte reiseløsninger fra Cocoon

Er du på reise og trenger hvile for å være opplagt eller unngå jet lag, er det essensielt med en god portabel nakkepute som inviterer til en bedre sittestilling underveis. Med god støtte for nakken, og god demping mot underlaget kan du bare lene deg tilbake og nyte turen. Cocoon leverer kvalitets oppblåsbare Air Core nakkeputer som med et par dype drag gir deg den støtte og komfort som skal til for litt etterlengtet hvile på flyet eller toget. Vi på Addnature.no ønsker å tilby deg det beste på markedet innen friluftsartikler, og finner det naturlig å innlemme produkter fra Cocoon i vårt sortiment. Bare juster til riktig lufttrykk og hent deg inn med disse ultralette putene, som pakkes ned til en så kompakt og håndterlig størrelse, at den lett får plass i håndbagasjen uten at du må velge bort noe annet.
Pakkbar komfort kan også tilby en god natts søvn! Skal du på telttur har Cocoon en rektangulært formet oppblåsbar pute, som legger seg godt rundt hodet. Den former nær sagt et behagelig lite rede for hodet. Den ligger godt mot ansiktet, og passer fint for den som endrer soveposisjon ofte. Med en lettbetjent ventil er den enkel å fylle og tømme. Juster luftmengden til fast eller soft, og legg deg til rette for litt søvn under tretoppene.

Superlett microfiber på tur

Microfiber towel er et holdbart og superlett baderomshåndkle som leveres i ulike størrelser. Det er mykt, delikat og absorberer vann opp til 5 ganger sin egen vekt. Samtidig tørker det veldig fort mellom hver dusj, eller om man vil vaske det på tur. Det gjør at du unngår tendensen til dårlig lukt som ofte oppstår ved bruk av bomullshåndklær i fuktig klima.

Sosialt ansvar og miljøbevissthet

Cocoon tar det sosiale og miljømessige ansvaret som følger med produksjon av høytekniske reiseeffekter på alvor. Alle deres produkter testes regelmessig for farlige substanser, og firmaet har siden 2012 vært medlem av The Business Social Compliance Initiative. I tråd med retningslinjer herfra overvåkes arbeidsforholdene ved alle enheter som er tilknyttet bedriften.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå